Aktywne Wpisy
prawiczek92 +30
Jak pojechałem do #warszawa w sylwestra to wpierw spotkałem się z @suche_gacie na piwko, wcześniej wypiłem kilka na odwagę,potem każdy poszedł w swoją stronę i zagadałem do przemiłej Ukrainki co nawet postawiła drinka i się całowaliśmy a wy zazdrosni #przegryw #przegrywpo30tce #pokazmorde #sylwesterzwykopem #sylwester #podrywajzwykopem
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od listopada spotykam się z dziewczyną i kocham ją. Ona również mi mówi, że mnie kocha, ale jednak im dłużej ją poznaje tym mam większe wątpliwości. Największy problem jest z dziećmi. Ona kompletnie nie chce mieć ich i chce się podwiązać, jak to mówi "Nie chce mieć pasożyta". Ja zaś chciałbym mieć jedno lub dwójkę dzieci. Też po alkoholu jest nieprzyjemna. W sylwestra , jak wypiła, to robiła mi
Od listopada spotykam się z dziewczyną i kocham ją. Ona również mi mówi, że mnie kocha, ale jednak im dłużej ją poznaje tym mam większe wątpliwości. Największy problem jest z dziećmi. Ona kompletnie nie chce mieć ich i chce się podwiązać, jak to mówi "Nie chce mieć pasożyta". Ja zaś chciałbym mieć jedno lub dwójkę dzieci. Też po alkoholu jest nieprzyjemna. W sylwestra , jak wypiła, to robiła mi
#ankieta #kiciochpyta #pytanie
Jaki format adresowania?
@straz_konsumencka: pierwszy raz widzę taki sposób zapisywania
Komentarz usunięty przez autora
problem ten rozwiązuje format Jana Pawła 6 lok. 10, na który o dziwo nikt nie głosuje :)
@Kuzguwu wyjaśnił. Format 6-10 jest błędny. Dotyczy on kilku adresów.