Wpis z mikrobloga

Tym razem mam zamiar zacząć od 1g, chociaż nie wiem, czy po tym można się spodziewać jakiegokolwiek tripa.

@MatthewV3: Będac wrażliwym możesz i przy dawce 0.4g mieć mini tripa

moze warto zacząć od mikro albo mini dawek przed prawilnym tripem aby zapoznać się z ich działaniem?
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@tajemniczy25: badania sugerują dokładnie odwrotny efekt, jednorazowe terapie z normalną dawka mają wyższa skuteczność w leczeniu depresji niż mikrodawki. Co do mikrodawek badania pokazują różne rezultaty, zwykle na granicy placebo, ale placebo przecież też działa

• Odpowiedz
@MatthewV3: pieczarka w dawkach terapeutycznych działa bardzo dobrze, ale potrzeba do tego tyle żebyś doznał śmierci ego, 1g, nawet wzięty w cytrynie (mocniejsze działanie) to bardzo malutko, ale jako dawka zapoznawacza to spoko. Tylko nie licz na dobre efekty przy takiej małej dawce. I 2 tygodnie przerwy potem do next tripa bo tolerka
  • Odpowiedz
@Jakis_Leszek: teoria... weź mnie nie w------j. Na pewno ci co zasadzili haracz na jednostkę w postaci podatków oraz strasząc wojskiem i policją, wmawiając ci, że z tobą jest coś nie tak, bo NIE JESTEŚ JAK INNI, na pewno mają dobry interes TWÓJ w tym wszystkim.
  • Odpowiedz