Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mjj48003: musiałem sprawdzić czy to fejk XDDD broniłem tego chłopa czasami bo imponowal mi na początku rzeczowym podejściem do wojny i sie nie podpalał każdym najmniejszym sukcesem Ukraińców, ale to już za daleko. Matko święta muj łeb.
  • Odpowiedz
@sokolov: na placu boju zostanie nie najmądrzejszy, nie najsprytniejszy, nie najszybciej adaptujący się, ale przetrwa najsilniejszy czyli Piotruś Napierdziała. To hipertroficzne przekonanie o własnej wartości doprowadzi go do punktu, gdzie nie będzie już nikogo poza nim i wtedy doktorek zacznie najprawdopodobniej atakować sam siebie nie mając godnych przeciwników.
  • Odpowiedz
@Mjj48003: Oj tam, oj tam, że u Atora. Jestem dopiero na 5tej minucie i bardzo podoba mi się jak Jarek mówi Jacą. Wreszcie przejrzał na oczy. Ten foch między nimi był zupełnie niepotrzebny. xD
  • Odpowiedz
To hipertroficzne przekonanie o własnej wartości doprowadzi go do punktu, gdzie nie będzie już nikogo poza nim i wtedy doktorek zacznie najprawdopodobniej atakować sam siebie nie mając godnych przeciwników.

@FENOMENALNY_CZARODZIEJ: Do punktu Nemesis? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mjj48003: pomijając dwóch debili to zachodnie oddziały specjalne są na Ukrainie i to jest raczej tajemnica poliszynela. Nie ma lepszego miejsca do treningów niż faktyczna wojna. Wiadomo że żaden kraj się oficjalnie nie przyzna, ale jak ktoś myśli że np gromowcow tam nie ma to jest upośledzony.
  • Odpowiedz