Aktywne Wpisy

Sathanas_Gloriam +123
Widzę, że na główną wleciał news o 12-latku, który zginął pędząc na elektrycznej hulajnodze i zaczęły się rozważania co zrobić, żeby poprawić sytuację. Żeby zobrazować skalę absurdu tego, gdzie żyjemy, podam przykład reportażu z Faktów TVN właśnie o wypadkach nieletnich na takich hulajnogach.
Otóż wyobraźcie sobie, że DWUKROTNIE wyemitowano praktycznie identyczny materiał i jako rozwiązanie problemu podano wprowadzenie nakazu jazdy w kaskach. TAK, TYLKO TO.
Nie było ani słowa o wpajaniu dzieciakom bezpiecznej
Otóż wyobraźcie sobie, że DWUKROTNIE wyemitowano praktycznie identyczny materiał i jako rozwiązanie problemu podano wprowadzenie nakazu jazdy w kaskach. TAK, TYLKO TO.
Nie było ani słowa o wpajaniu dzieciakom bezpiecznej

NuncjuszPapieski +39
Jestem generalnie dość nowy w tym uniwersum i nie mogę zrozumieć jednej rzeczy. Klapek ma córkę Junku z tą Khmerką, tak? Dlaczego on jej nie ogarnie obywatelstwa/paszportu polskiego? Przecież to byłaby dla jego córki mega korzyść w przyszłości jakby się chciała wyrwać z tego kraju 3 świata. Z ciekawości patrzyłem na formalności i wychodzi na to, że z racji, że w PL jest prawo krwi to ona ma od razu polskie obywatelstwo,

#r #muzyka #muzykaelektroniczna #synthpop #electropop #ghostlandobservatory
Ghostland Observatory - Stranger Lover (2006)