Aktywne Wpisy
Kowal19888 +84
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Jonn +3
Jak zmusić kierowców, aby zwolnili na drodze w naszej wsi? Ograniczenie do 40 km/h, brak chodnika, brak pobocza, ledwo 3,7 metra szerokości. Nikt tam nie przestrzega ograniczenia prędkości. Jeżdżą 80 km/h. I to jest norma, nie wyjątek.
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Ale najlepsze, że pierwszy autobus był o godzinie 4:58. Jak się zaspało, to nie warto było jechać do szkoły, bo następny był o 11:45
¯\_(ツ)_/¯
Bardzo
@deathlyclaw: z tego co rozumiem spóźniła się na jedno połączenie, więc spóźniła się na autobus przesiadkowy, zapewne na jakieś obrzeża, który jeździ bardzo rzadko i musi czekać 20 minut na następny.
jeżdżę codziennie do pracy w Polskiej Stolicy Wykolejonych Tramwajów i takie sytuacje to norma. zamiast jechać 30 minut do pracy nagle robi ci się 55, bo jeszcze
A tak już na poważniej - człowiek się do wygody przyzwyczaja. W Krakowie bolała mnie d--a o autobusy co kwadrans. W gopie bolało jak jasny hui, bo 2 autobusy na godzinę. Tu, gdzie mieszkam teraz (Chrzanów) jak jadą dwa w ciągu 60 minut, to jest eldorado i wypas, bo przeważnie to się
@JohnFairPlay: Się śmiej, ale ja do szkoły wieś obok, oddalonej o 6km miałem autobus o 6:38 jak miałem na 8. Następny autobus jechał o 8. W efekcie byłem w szkole zawsze pierwszy o 7:10. Jak się spóźniłem i szedłem pieszo to i tak zdążyłem.
@JohnFairPlay : u mnie w ogóle już wycofali autobusy, jak nie masz skuterka albo samochodu to jesteś w dupie, jedynie szkolne jeżdżą.
Komentarz usunięty przez autora
Ha tfu na p0lactwo
@LajfIsBjutiful: nie norniki tylko różowe i to te z wykopu. To raczej ta głupsza część społeczeństwa.