Aktywne Wpisy

lukasz-lux +663
ostatnio gadałem z wujkiem co całe życie jeździł w PKS tirem, miał trasy do Iraku, Libanu - tego typu
mówi że w tamtych czasach czyli w latach 90 zarabiał 1500-2000$. A teraz najlepsze, mówi:
Łukasz ja ten dom co teraz siedzisz kupiłem za jedną wypłatę za 1500$ XD
ten dom teraz pewnie jest warty z 600-800k w centrum miasta powiatowego z ładną działką
tyle
mówi że w tamtych czasach czyli w latach 90 zarabiał 1500-2000$. A teraz najlepsze, mówi:
Łukasz ja ten dom co teraz siedzisz kupiłem za jedną wypłatę za 1500$ XD
ten dom teraz pewnie jest warty z 600-800k w centrum miasta powiatowego z ładną działką
tyle

Ktoś kto stale jeździ po niemieckich autostradach ma jakiś patent na zmianę z nolimit na 120? Auto nie podpowiada, że za 500m będzie 120 i czasami zdarza mi się wpaść przy 180-200 hamując z 250. Wiadomo, przy węzłach/miastach jest 80-120, ale w innych miejscach? Jakaś nawigacja co podpowie co bedzie za 1km? Jakiś patent żeby jazda nie była szarpana jak na torze? #niemcy #motoryzacja #samochody

2. Twoja partia jest jedyną prorosyjską opcją w sejmie
3. Wyborcy waszego kandydata na prezydenta w większości głosowali na dudę
9. Wasz poseł organizuje spotkania antyukraińskie, spotyka się z ruskimi szpiegami, kamratami
4. Wasza partia uniemożliwia odsunięcie pisu od władzy (głosowanie w sprawie witek, rząd techniczny itd)
1. Wasza partia wspólnie głosuje za np. zakazem handlu w niedziele
7. Miej czelność nazywać kogoś pisowcem, neuroruskiem
9. Brak rozumu i godności czlowieka
Żeby takie fikołki robić, to trzeba mieć nie lada miękki kręgosłup
#bekazprawakow #bekazpisu #bekazkonfederacji #neuropa #polityka
źródło: comment_1667822940i7ZaxWX2xeDlShaH5pa7JX.jpg
Pobierzźródło: comment_1667823402bV7D67dc0MvzrK0i88RMtv.jpg
Pobierz@Vosemite: A sprawdzał Pan jak głosuje konfederacja w sejmie? Wie Pan, że w większości głosowań takich jak nowelizacja art.69 par. 1 ustawy o odpadach opakowaniowych i nowelizacje ustawy o ubiorze dentysty protetyka Konfederacja była przeciwko rządowi? I co? Matematycznie wygrywamy. Dalej nazywasz nas konfedepisem?
@Gamtaro2: tak
@aegispolis: bo skończą jak Gowin, Gwiazdowski albo tak jakby Polska wyszła na wyjściu z UE. To jest dobra analogia. Nawet będąc przeciwnym UE i polityce Niemiec, lepiej być w strukturach UE żeby mieć wpływ na UE bo UE będzie miało wpływ na Polskę i świat niezależnie, czy Polska będzie jej częścią czy nie
UK
@Vosemite: a Solidarna Rosja Zbigniewa Z to co?
@Vosemite:
źródło: comment_1667841485wFvd3wcnsy4au6kwY7KgxJ.jpg
Pobierz@Folmi: a tutaj Kwachu, od razu widać kto chad a kto przegryw
1. Będziemy walczyć o wolność słowa
- chyba że chodzi o obrazę uczuć religijnych, tego nie wolno, bo to moja religia
2. Będziemy stać na straży przedsiębiorców
- no chyba że chodzi o zakaz handlu w niedzielę xD
3. Będziemy dbać o wolność każdego
źródło: comment_1667843460Pc7Fhdy8zf8IuElkX1iurU.jpg
PobierzWystaczy zobaczyć jak Bosak ciśnie po pisowcach w Radiu Zet czy Polsacie a program wyborczy PO można nazwać w skrócie PiS+
nie było żadnego głosowania w tej
@Vosemite: Kiedy to głosowanie było?