Aktywne Wpisy
mboss1111 +99
Właśnie przed chwilą mało co nie #!$%@?łem całego bloku w powietrze, uważajcie na węże gazowe z Castoramy
Grooveer +11
Solidaryzuję się z użytkownikami @RazumichinZiK i @EarpMIToR którzy są aktywni na tagu #ukraina zostali zbanowani tylko dlatego, że nie spodobało się to co publikowali a ich wpisy i komentarze z ostatniego tygodnia zostały usunięte. Wolność słowa została poważnie naruszona.
#wykop #moderacja
#wykop #moderacja
#policja #prawo #kierowcy
Ale za to że z premedytacją użytkujesz nie swój teren tylko dlatego, że jest nieogrodzony to powinno się ciebie dojechać. Czyjeś jest czyjeś. Twoje jest twoje.
Czyli jak zostawisz otwarte drzwi do mieszkania, to mogę tam wbić i zamieszkać?
Mam nadzieje, że za każde parkowanie na tym terenie będziesz miał przebitą oponę. Może to Cię nauczy szacunku do cudzej własności.
@SzczerbatySuchar: no to przyznałeś się do winy, brawo.
Komentarz usunięty przez moderatora
skąd wiesz że to czyjaś działka a nie pas zielenie? Bo op napisał wersję która mu pasuje?
@Deska_o0 nie interesuje mnie to czy ty sobie wymyśliłeś pas zieleni, tory czy skrzyżowanie. Pytanie było banalne: czy straż miejska może wlepić mandat za parkowanie na zieleni na prywatnej działce. Jak jest głupi i myli pas zieleni z działką to jego problem. Ja tylko
@SzczerbatySuchar: co #!$%@? xDDDD
Ooo to tak jak z kredytami na mieszkania ( ͡° ͜ʖ ͡°)