Wpis z mikrobloga

@szachmat1488: imo z twarzy min 8/10. Daleś c-----e zdjecie. Ale jak wiadomo 8/10 to za mało, dla wykopków minimum 9/10 bo tutaj same giga chady są cnie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) wake up przegrywy( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ktore_to_juz_konto
@RapIArbuzy na teleinformatyke w tamtym okresie trzeba było mieć na AGH tak w okolicach 800pkt - czyli matematykę rozszerzona na maturze musiała napisać na minimum 70%, do tego podobnie rozszerzony angielski. Nie jest to oczywiście żaden wyznacznik intelektu, ale od tępych idiotek wyzywać jej nie można. Nie rozumiem też skąd ten pojawiający się hejt na Weronikę. Wydaje się być sympatyczną i ogarniętą dziewczyną. Nie studiowała dziennikarstwa więc dopiero zbiera
  • Odpowiedz
@Ktore_to_juz_konto Nie wiem czy dostała się z pierwszej rekrutacji czy nie :p zwykle tak zakładam, sam studiowałem na AGH i na moim kierunku 80% ludzi było z pierwszej rekrutacji. Ludzie z drugiej nie kończyli zwykle pierwszego roku, u mnie w grupie były takie przypadki - poziom kierunku ich weryfikował. Ale może się przepisała z gównokierunku i jakoś ja za wdzięki przepychali :p tego nie wiem xd
  • Odpowiedz