Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +361
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz
Kraina_Wiecznej_Saszety +1323
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

- W odpowiedzi na liczne używanie botów u graczy Cipsoft po 9 latach postanawia wbudować do klienta hotkeye na runy oraz potiony wraz z lighthakiem przez co nie trzeba używać czarów lub przedmiotów na światło
- Całkowita reorganizacja outfitów, prócz zmiany ich wyglądu wprowadzono do nich dodatki (addons) a także niektóre z nich są dostępne po questach
- Wprowadzono pasek staminy, nie miał on bonusu 50% expa za pierwsze 2h jak aktualnie lecz na max po prostu było 56h a w ostatnich 14h otrzymywało się 50% expa
- Koniec z kradzieżą ciał potworów, od tego update osoba która zadała największe obrazenia mogła przez pierwsze 10 sekund otworzyć ciało
- Dodano 12 wysp zwanych Shattered Isles wraz z nim największe miasto Liberty Bay
- Nowe potwory jak zółwie, piraty, czy quary. Niektórym zmieniono wygląd jak np rotwormom
- 2 zupełnie nowe bossy jak Morgaroth i Ferumbras które w tamtych czasach stanowiło o wiele lepsze wyzwanie a nie jak dziś padają w 1 sekunde
#ciekawostkitibia
źródło: comment_1667726255C1hOOn6jreUzcxMaCgLfsn.jpg
Pobierzźródło: comment_1667726650KGbRmBp7nsGv8tlXfFSczk.jpg
PobierzOgólnie cipsoft to komedia bo wtedy nawet otsy miały czesto lepsze zabezpieczenia przed botami i bardziej sprawny team gmów niż oni. Sam wtedy miałem otsa 7.6 podstawionego na jurku i dograny gcms który wtedy wyłapywał każdego bota jaki
A boty były powodem upadku Tibii, bo uczciwi gracze mieli juz tego powoli dość, bo większość lolacji do trenowania pozajmowana przez boty. Mino City bot, kopalnie krasnoludow tez, wyspy lodowe itd.
źródło: comment_1667736741MYTGbz43hKsEfmNGw125Sd.jpg
PobierzGdyby zrobili gre bardziej nieprzyjazna dla graczy to i tak maly kawal rynku ktory ugrali jeszcze by im sie skurczyl, biorac pod uwage, ze poza demoludami gra nie miala czym konkurowac z nowoczesniejszymi produkcjami.
Komentarz usunięty przez autora
@Herato: xdddd niedopomyślenia w dzisiejszych gravh, ubijasz potworka i wylatuje z niego jakiś miecz co wypada raz na milion, a jakiś cy.gan podbiega i kradnie