Wpis z mikrobloga

@s---k: chyba chciałbym coś większego od mikro wieży, ale jak zatoczę koło w poszukiwaniu odpowiedniego sprzętu, to może na tym się skończy
@ktomizajalnazwy: na początku chciałem jakieś kino 5.1 ale nie dam rady u siebie tego poustawiać, za małe mieszkanie, obecnie jestem na etapie wzmacniacza stereo, dobrze jakby miał wejście optyczne
@L3gion: no przez pewien czas chodził mi po głowie MCR-N670D, ale nawet bez czytania opinii
  • Odpowiedz
ale nawet bez czytania opinii trochę mi śmierdziało to, że poboru mocy ma 28W a na wyjściu 2 x 65W, no jak? xD

@justtobehere: Gdzie masz podany taki pobór? Ale 28W to całkiem możliwe dla systemu który jest włączony ale nie gra. Zwiększysz gośność to i pobór mocy będzie rósł.
  • Odpowiedz
@justtobehere: popatrz na Elac Debut Reference B6. Do tego jakiś amplituner najlepiej z BT i funkcjami sieciowymi, a jak nie to wzmacniacz + streamer (np. iEAST Stream Pro M30)
  • Odpowiedz
@justtobehere: to znów Ci namieszam ;) jak lubisz chociaż minimalnie grzebać w elektronice to zamiast tego odtwarzacza onkyo zbuduj sobie odtwarzacz na bazie raspberry pi (poczytaj o Volumio, MoodeAudio etc.) Trochę obawiałbym się wydawać pieniądze na odtwarzacz, który zaraz przestanie działać z jakiegoś powodu (onkyo już raz olało użytkowników jak Spotify zmieniło API, przestało działać po prostu Spotify).
  • Odpowiedz
@cloud7 center-com.pl/ a na allegro center audio.

Mam od nich wzmacniacz, cd i tuner. Wtedy dawali gwarancję chyba na miesiąc na używany sprzęt i odtwarzacz CD mi zacinał, to wysłałem im filmik, kazali odesłać i mi naprawili za darmo.

Polecam
  • Odpowiedz