Aktywne Wpisy
belfegorrrr +530
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +96
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
#bekazpisu #inflacja #pisflacja #idiocizpisu #pisowskiemiernoty #pisowskilad #ebacpis
pamiętam jeszcze jak po 15-16 się kupowało ( ͡º ͜ʖ͡º) trzymajcie się w tej polsce
A, no i cała Europa się sprzysięgła na FIELGOM BOLZGE, by ją wykończyć inflacją i brakiem pieniędzy, KTÓRE NAM SIĘ NALEŻĄ. ROZUMIESZ? NALEŻĄ!
Czemu nie można tych debili zebrać wspólnie w Sejmie i zamienić budynek w stertę gruzu? W porównaniu z idiotycznymi pomysłami g---o partii i tak wyjdzie 100x taniej taka odbudowa. A
- Komorowski i szogun
- ośmiorniczki za 80zł
- zegarki Nowaka?
- minimalna na zleceniu 5zł (akurat ucywilizowanie śmieciówek to jest jeden z niewielu rzeczy co PiS zrobił dobrze.
Teraz ciężko wskazać w czym jest dobrze.
Nie zmienia to faktu że PiS to w 99% zło