Aktywne Wpisy
new-object +441
z 147kg do 116.2kg, od Października zeszłego roku. Zabiłem 30kg obywatela i nie czuje skruchy! I wiecie co? Mam zamiar zabić kolejne 30kg obywatela. Nawet policja nic nie poradzi!
Pijcie ze mną niesłodzony kompot, stawiam wszystkim!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie
Pijcie ze mną niesłodzony kompot, stawiam wszystkim!
#chudnijzwykopem #odchudzanie #chwalesie
źródło: image
Pobierz
xionacz +22
YouTube kończy dzisiaj 20 lat.
Jaki jest wasz ulubiony kanał na ten moment? U mnie Kolorowy kebab, znaczy Książulo i Aikobi Emil ostatnio najczęściej oglądane
#youtube #internet #ciekawostki
Jaki jest wasz ulubiony kanał na ten moment? U mnie Kolorowy kebab, znaczy Książulo i Aikobi Emil ostatnio najczęściej oglądane
#youtube #internet #ciekawostki
źródło: temp_file5478266382550372562
Pobierz

Ważnym czynnikiem, który należy wziąć pod uwagę podczas tworzenia blogów, jest to, że łatwo je konsumować dla widzów. Obejmuje to dodawanie obrazów, filmów, ilustracji i innych w razie potrzeby. Co więcej, ważną częścią do rozważenia podczas blogowania, szczególnie w przypadku długich blogów, jest nawigacja. Musisz upewnić się, że przechodzenie przez różne punkty na swoich blogach nie jest uciążliwe, a dodawanie linków kotwiczących do postów może znacznie poprawić jakość twoich blogów. W ten sposób użytkownicy mogą łatwo przejść bezpośrednio do dowolnej sekcji bloga, aby przejrzeć zawartość i skupić się na tym, czego naprawdę potrzebują od swoich blogów.
https://wpspec.pl/wordpress/jak-korzystac-z-linkow-kotwicznych-w-postach-i-stronach-wordpress/
#wordpress
źródło: comment_1667389617K5gcWgNnormbwk4wCCgmkY.jpg
Pobierzźródło: comment_1667394074O0kJhdJviFkHdtThormQDg.jpg
Pobierz