Wpis z mikrobloga

Pijany Ukrainiec kierował pojazdem i zabił przechodnia.

Wielka tragedia dla ofiary wypadku, dla jej rodziny. Sprawca powinien ponieść surową odpowiedzialność karną.

Co piszą #4konserwy pod znaleziskiem?

PO CO OTWIERALIŚCIE GRANICĘĘ
POLSKA NARÓD NAIWNIAKÓW
ZACZNIJCIE SIĘ BAĆ UKRÓW!!!
POLACY TEŻ POWINNI ZOSTAĆ WYRZUCENI Z ZACHODNICH PAŃSTW
AfD MIAŁO RACJĘ CO DO POLSKI

#4konserwy to stan umysłu, bardzo biednego i ograniczonego umysłu.

#ukraina #polska #neuropa #bekazprawakow
  • 27
@Haramb3: Gdzieś bezpośrednio napisałem, że byłem świadkiem morderstwa czy może opisywałem co się ogólnie dzieje i jak nieobliczalni są tam ludzie pod wpływem. Możesz przeczytać resztę komentarzy, a nie przesadzam z tym, że może się stać komuś krzywda, bo mi na ten przykład się stała. Jeśli tak ma wyglądać pogrążanie, to ja chętnie pogrążę się jeszcze bardziej.
@ZuluScout:

Gdzieś bezpośrednio napisałem, że byłem świadkiem morderstwa

Część "chcą mordować po pijaku" sugeruje, że byłeś świadkiem sytuacji, w których kogoś próbują zamordować po pijaku, a dodatkowo jest to dość systematyczne zdarzenie.

No chyba, że podrasowałeś swoje obserwacje, a zaprezentowaną wcześniej myślozbrodnię wyssałeś z palca.
@Haramb3: Jeśli ktoś krzyczy z wyraźną fiksacją na twarzy i dodatkowo wyzywa i doskonale widzisz po wyrazie twarzy i po oczach, że coś było brane, albo było pite, to nie trzeba być geniuszem by wiedzieć, że taka osoba zapewne jest nieobliczalna. Nie bez powodu przytoczyłem, że po pijaku. Na trzeźwo jednak człowiek gdzieś ma swoje hamulce. I powiedz co bym miał z manipulacji z tego co piszę skoro możesz nawet przejrzeć
Gdzieś bezpośrednio napisałem, że byłem świadkiem morderstwa czy może opisywałem co się ogólnie dzieje i jak nieobliczalni są tam ludzie pod wpływem. Możesz przeczytać resztę komentarzy, a nie przesadzam z tym, że może się stać komuś krzywda, bo mi na ten przykład się stała. Jeśli tak ma wyglądać pogrążanie, to ja chętnie pogrążę się jeszcze bardziej.

@ZuluScout: Zrodlo: Trust me bro.
@BayzedMan:Cóż mogę dodać. Mogę jedynie zaprosić do miasta by się samemu przekonać, albo i nie. Także rzeczywiście masz rację źródło typu trust me bro i masz tu całkowitą rację. Piszę wyłącznie z mojej perspektywy i nie narzucam nikomu mojego zdania i nie będę próbował komuś wbić do głowy mojej racji, bo nigdy nie było to moim zamierzeniem.