Wpis z mikrobloga

W siedzibie programistów google od kilku dni wszyscy chyba n------i. Dostaje już drugi raz jebnięte powiadomienie push o treści "nie udało się dodac tego numeru do twojego konta" a już dawno dodałem normalnie numer do konta i jest dodany. Poprzednie powiadomienie znowu takie "nie udalo się zweryfikować tego numeru na koncie google" wchodzę - numer zweryfikowany. Możliwe jest to przez włączoną tą opcję do okresowego sprawdzania aktualności danych kontaktowych? Co oni o----------ą? #google #informatyka #android
R.....m - W siedzibie programistów google od kilku dni wszyscy chyba n------i. Dostaj...

źródło: comment_1667249193149pcQyWJdadNsWU3IepXQ.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RazDwaOsiem: a masz kasę na simce i możliwość wysyłania SMS-ów? Android wysyła co jakiś czas smsa do google w celu faktycznego posiadania dostępu do tego numeru. Jak próbowało wysłać z twojego numeru SMS, a ty nie możesz tego zrobić to może taki błąd wyskakuje.
  • Odpowiedz
@MaTyyy: @MaTyyy: mam kasę na simce, ale nigdy żadnych smsow automatycznych wysyłanych do google nie było w wiadomościach i raczej nie będzie bo zaktualizowała mi się aplikacja wiadomości od google i chcą połączyć z kontem google , ale nie zezwoliłem - nie chce by mieli dostęp do moich wiadomości SMS, a poza tym nie da się połączyć kilka kont z aplikacja wiadomości. ale to teraz a numer dodałem
R.....m - @MaTyyy: @MaTyyy: mam kasę na simce, ale nigdy żadnych smsow automatycznych...

źródło: comment_1667351890DctacZ09AaUfUSayB3H9lO.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz