Aktywne Wpisy
nigdy nie założyłabym takiej sukienki. Kobieta w takim stroju kojarzy mi się z babą wieśniaczką mieszkającą w wiejskiej chacie która doi mleko od krów. Widziałam dzisiaj kobietę w takiej sukience.... fuuu... ku*ra!!!! Nie mogę patrzeć na dorosłe kobiety które ubierają się w takie szmaty do podłogi pod pretekstem bycia "kobiecą"
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
źródło: obraz_2024-05-26_003323452
Pobierz
oficjalniemartwa +17
Z dziwnych rzeczy, to czasem w ciągu dnia (będąc w domu) ściągam skarpetki tak do połowy stopy. Nie wiem po co i dlaczego, po prostu mnie denerwują i czuje dyskomfort jak tego nie zrobię. Po jakimś czasie zdejmuje je całkiem xD
#gownowpis
#gownowpis

Halloween tuż, tuż. W przebraniu i dzierżąc dyniowy lampion możemy zapukać do drzwi sąsiadów, pytając diabolicznym głosem „cukierek czy psikus?”. Ale nic lepiej nie wprowadzi w klimat dnia duchów niż seans produkcji z dreszczykiem. Kilkoro naszych redaktorów postanowiło podzielić się z wami swoimi ulubionymi serialami i filmami animowanymi, które przyprawiają o gęsią skórkę niekoniecznie samą obecnością potworów. Znajdziecie tu tytuły znane i bardziej niezależne, skierowane do różnych wiekowo odbiorców. I nie zawsze utrzymane w typowo horrorowej czy poważnie traktującej grozę konwencji.
Animacje z dreszczykiem (nie tylko) na Halloween
#animacje #halloween #horror #nerdheim
źródło: comment_166724048696uQh3AvUIPDi6VLKIHR7H.jpg
Pobierz