Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +255
Witam Mirki, mija tydzień odkąd załadowałem sie w #kryptowaluty za 22 tysiące złotych (kupiłem 1.5 ethereum po kursie 3672$)
Widząc, że rynek mocno hamuje sprzedałem 1.5 eth po cenie 3741$ zarabiając na czysto po prowizjach ok. 93$ (370 zł) i spodziewałem sie korekty która nadeszła. Na korekcie zakupiłem 1 eth po średniej cenie 3260$, ale tej pozycji jeszcze nie zamykam bo czekam na cene eth 3700$. Aktualnie ta pozycja jest na +
Widząc, że rynek mocno hamuje sprzedałem 1.5 eth po cenie 3741$ zarabiając na czysto po prowizjach ok. 93$ (370 zł) i spodziewałem sie korekty która nadeszła. Na korekcie zakupiłem 1 eth po średniej cenie 3260$, ale tej pozycji jeszcze nie zamykam bo czekam na cene eth 3700$. Aktualnie ta pozycja jest na +
WielkiNos +391
Festiwal komentarzy psiarzy pod postem o zagryzionym przez pitbulla facecie.
Żałowanie psa, którego zastrzelono; żarty z wklejaniem swoich zdjęć z psem; oskarżanie zmarłego, że musiał sprowokować psa. To według psiarzy przecież niemożliwe żeby pies ugryzł bo jest po prostu psem.
#psiarze #dogpill #pieklomezczyzn #bekazpodludzi #chorobypsychiczne
Żałowanie psa, którego zastrzelono; żarty z wklejaniem swoich zdjęć z psem; oskarżanie zmarłego, że musiał sprowokować psa. To według psiarzy przecież niemożliwe żeby pies ugryzł bo jest po prostu psem.
#psiarze #dogpill #pieklomezczyzn #bekazpodludzi #chorobypsychiczne
1. "Oficer amerykańskich sił powietrznych: Pentagon skłamał w sprawie UFO".
2. Znalezisko ze strony collective-spark.xyz, która w innych artykułach opisuje np. tajne/ukryte księgi Biblii które opisują "Prawdziwą Historię Świata" pełną aniołów, gigantów i wielkich potopów.
3. Znalezisko dodane przez gościa o nicku @troll234
4. Który gdy nie otwiera oczu lemingów w sprawie UFO dodaje sensacyjne newsy o zlym, duchu nieczystym, ojcu kłamstwa, podstępnym wężu, władcy ognia piekielnego wprost z portalu wróżka.com.pl
5. Wiedz, że jeżeli Twoje foliarskie znalezisko wyśmiewają nawet ludzie tacy jak @wojna - you went full folia (never go full folia).
6. Warto dodać (jako wstrząsająco zaskakujący bonus) - oczywiście, że znalezisko bronią i wykopują konfiarze XD
#foliarze #teoriespiskowe #ufo #bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa
@Usunelem_Konto: potrafimy i to całkiem dobrze.
@Usunelem_Konto: Z ziarnka piasku dójść można do obrotu słońca ¯\_(ツ)_/¯
Riiiiiiiiiiiiiiiiiight XD
@ssehflodur i dasz namiary na jakiś poważnych fizyków podpisujących się pod tym?
Bo jak coś czytasz to wiadomo ze w 100% się z tym zgadzasz i głęboko wierzysz.
Proste.
"During two weeks in 1975, a string of the nation's supersensitive nuclear missile launch sites and bomber bases were visited by unidentified, low-flying and elusive objects, according to Defense Department reports.
The sightings, made visually and on radar by air and ground crews and sabotage-alert forces, occurred at installations in Montana, Michigan and Maine, and led to extensive but unsuccessful Air Force attempts
https://www.congress.gov/bill/117th-congress/senate-bill/1605/text
"Report to Congress: The UAP office will be required to provide unclassified annual reports to Congress and classified semiannual briefings on intelligence analysis, reported incidents, health-related effects, the role of foreign governments, and nuclear security."
https://www.gillibrand.senate.gov/news/press/release/gillibrands-groundbreaking-unidentified-aerial-phenomena-amendment-included-in-final-ndaa_