Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +339
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
amozetoostatniraz +238
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
@AtoMan: Ma ogromny, pod warunkiem, że bywa w domu i rzeczywiście bierze udział w wychowaniu dziecka. I nie powielaj głupot, że jest inaczej. Dziecko, niezależnie od płci, potrzebuje i matki i ojca. Dla dziewczynek ojciec często bywa nawet ważniejszy. Hołowczyc skupiał się w dużej mierze na własnej karierze i wynikach sportowych. A teraz narzeka na wychowanie dzieci. Laurkę tym
Ojciec pracował, ona wydawała. Dorobili się zatem tylko długów
Gdy dziadek i babcia umarli to majątek szybko przepadł. A długi urosły.
Także znam ten schemat.
@JazzBlurr: Przecież dziedziczenie urody to jest random totalny. Żeby dziedziczenie urody miało sens, to geny faceta musiałyby być przekazywane tylko chłopcu, a geny kobiety tylko dziewczynce, podczas gdy to co u kobiety jest fajne u faceta jest obrzydliwe i odwrotnie, więc dziewczyna po przystojnym tacie może dostać wielką rozbudowaną szczękę, a chłopiec po matce delikatną dziewczęcą urodę i niski wzrost.
Fast forward naście lat i trafiłem na jedną podczas załatwiania pogrzebu dalszej rodzinie. Darcie papy i teksty „pan wie kim ja jestem?!”.
Syndrom Paris Hilton bez „urody” Paris Hilton i majątku Paris Hilton. Szkoda Hołka, bo