Aktywne Wpisy
patryk_ekiert +96
Mamy w zespole nowego stażystę (od początku października). Jest on na 2 roku studiów - jest to więc jego pierwsza praca w zawodzie. Do tej pory:
- Nie robi więcej niż ma na śmieciówce (odmawia mówiąc że nie należy to do jego obowiązków xD obowiązków stażysty)
- Przychodzi do pracy jakoś o ~8:05 a wychodzi ~15:55 xD
- Chodzi na fajka/obiad/kawę z prawdziwymi pracownikami
- Czasem widzę jak ogląda yt/fb xD
- Słyszałem jak przeklina
- Nie robi więcej niż ma na śmieciówce (odmawia mówiąc że nie należy to do jego obowiązków xD obowiązków stażysty)
- Przychodzi do pracy jakoś o ~8:05 a wychodzi ~15:55 xD
- Chodzi na fajka/obiad/kawę z prawdziwymi pracownikami
- Czasem widzę jak ogląda yt/fb xD
- Słyszałem jak przeklina
Wylistujmy zatem z kronikarskiego obowiązku same najważniejsze rzeczy, które benzynogłów powinien wiedzieć o Toyocie Soarer trzeciej generacji:
- produkowana w latach 1991-2000
- zaprojektowana przez studio z Kalifornii
- posiadała system nawigacji GPS odpalany z płyty CD-ROM
- ze względu na niemal 5 m długości oraz duże silniki, była wysoko opodatkowana w Japonii
- silniki to rzędowe szóstki(2.5/3.0) oraz V8(4.0)
- napęd na tył ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rzetelnafura
#toyota #carspotting #carboners #jdm #jdmboners
zajebiste sa te japonczyki z lat 80-90, taka estetyka w motoryzacji se ne vrati, teraz same kanciasto-fraktalne abominacje, nie lubie nowych samochodów
No witam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Soarer z 2JZetem w garażu
Najważniejsza różnica według mnie nie podana poście, niby oczywista ale ktoś kto nie zna auta to nie będzie wiedział
Lexus SC -
Co jest na emblemacie bocznym? Autko wygląda wspaniale, jednak osobiście nie podoba mi się zbyt duże zglebienie
Swój już mam zastąpiony naklejką bo ceny emblematu zaczynają się robić chore a nie chciałbym żeby ktoś miał lepkie rączki :P
No gleba to już kwestia gustu... Ja obrałem taki styl ( ͡° ͜ʖ ͡°)