Wpis z mikrobloga

Widzę tu dużo różnych scenariuszy i teorii... A ja w tym wszystkim doszłam do jednego wniosku. Jeśli na drugiej części rajskiego wejdzie Adam i będzie przeparowanie, ale nie będą mogli podejść do wcześniej wybranych dziewczyn, to jasne, że Adam wybierze Endżi i wtedy odpadnie Dejv, bo która go wybierze... Żadna. I wtedy trzeba będzie przyznać Mareckiemu racje jak mówił, że Dejv sobie innego gruntu nie szykuje XD
#hotelparadise
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lena_malena: Racja, nie sądziłam, ze rajskie, a w zasadzie drama po rajskim sie tak przeciągnie. Ciekawa teoria z Hanka, w zapowiedzi miałam przez moment wrazenie ze slysze jej głos, ale nie wiem na ile to siła sugestii, a na ile to faktycznie ona.. kto wie
  • Odpowiedz
@katarina2525 tutaj swego czasu krążyła fota z chyba story Oli lub Klaudii... poskładałam klocki i wszystko się zgadza . Tam jest Hanka i Adam ( ͡º ͜ʖ͡º) tych 2 jestem pewna. W każdym razie chyba jest ktoś jeszcze, ale nie mam pojęcia kto
  • Odpowiedz
Ktoś tu wrzucił zdjęcie Magdy z finału w dokładnie tej sukience co na tym zasłoniętym zdjęciu No i Adama ubiór się nie zgadzał… przekonamy się w niedziele ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz