mam i ja! przesiadka z pixela 2 xl na 7 pro ( ͡°͜ʖ͡°) miał być iphone 14, ale jest nudnym telefonem, to kupiłem nowszego pixela ( ͡°͜ʖ͡°) #pixel #googlepixel
@niko444: Poza tym spójrz na cenę iPhone. Pixel 7 Pro kosztował 4400 zł + do tego mogłeś dostać Pixel Watch LTE gratis (o wartości 2000 zł). Porównywalny do niego iPhone to iPhone 14 Pro Max, który kosztuje 7200 zł. Żadnego zegarka w gratisie. Do tego Pixel robi lepsze fotki zdaniem zdecydowanej większości recenzentów (w tym dxomark). Jak nie jesteś wyznawcą Apple to nie ma nad czym się zastanawiać.
@bboymc: No bez przesady, inne przeglądarki są dostępne typu brave, chrome, dwa firefoxy. Co do ograniczeń w apkach są spowodowane bezpieczeństwem żeby nie było tak jak na androidzie gdzie apka ma dostęp do wszystkiego i może wszystko. Co do pojemności to ja zgrywam co jakiś czas zdjęcia na kompa, trzymanie zdjęć prywatnych w chmurze to nie jest dobry pomysł
@bboymc: i najlepsze jest to, że w tym roku 7pro ma taką samą cenę jak 6pro w tamtym roku, oczywiście w usd i euro, a iPhone 14 taki sam jak 13 i jeszcze droższy i musieli podnieść cenę 13 na rybek Polski ( ͡°͜ʖ͡°) google mnie zachęciło giftami i jak dostanę zegarek, to od razu go sprzedam i już mam 1/3 kwotę telefonu (
@bboymc: Najnowszy iPhone pro 14 to koszt 6.5k więc da się przeżyć i masz dobrą jakość wykonania jeszcze nigdy żadnej ryski nie miałem na ekranie plus czuć ten metal a nie plastik. Co do klawiatury to jest jeszcze gboard
@niko444: iPhone ma takie same szkła na ekranie jak lefony z Androidem. Kupują je od tej samej firmy te same modele. iPhone 14 Pro ma ekran 6.1 cala gorszej jakości niż ten w Pixelu więc nie można go nazwać konkurencją dla 7 Pro. Widziałeś ranking ekranów na dxomark? Pixel 7 Pro ma 2 najlepszą jakość ekranu na świecie.
@JoeGlodomor: Jest taka opcja w androdzie czas włączonego ekranu, interesuje mnie ile na włączonym ekranie ten telefon jest w stanie działać. Np. mój note 20 trzyma max 4h co dla mnie wynikiem jest dosyć średnim.
@niko444: Słyszałeś, że Apple zabroniło spotify dodać możliwość płacenia za podcasty/audiobooki z poziomu aplikacji i użytkownicy iPhone muszą to robić z komputera?
#pixel #googlepixel
@benwatkins: że co?