amp amp 26.10.2022, 21:27:58 via Wykop Mobilny (Android) 60 každému plusujacemu napisze jaką postacią ze zlotopolskich jest psspspspsp NieGramNaPianinie idzii konto usunięte NoMoreTearsJustSmile +55 innych
amp amp 26.10.2022, 21:37:18 6 @psspspspsp: andżelika@NieGramNaPianinie: łysy detektyw @idzii piasek@mojnicknawykopie waldek@NoMoreTearsJustSmile kleczkoska@Mantusabra szwedes@bArrek Zenek NoMoreTearsJustSmile psspspspsp Mantusabra idzii bArrek +1 innych
Mantusabra Mantusabra 26.10.2022, 21:38:46 1 @amp: I tak mi to nic nie mówi, bo nie oglądałem xD Ale dzięki bro ( ͡° ͜ʖ ͡°) konto usunięte
amp amp 26.10.2022, 21:42:14 3 @emilio-cosso wiesiek@smoczewski dionizy@Smonk_Da_Wead gruby kkucharz@mwah józef listonosz@bakayarou marylka mwah emilio-cosso bakayarou
amp amp 26.10.2022, 21:55:07 3 @ntoskrnl emil@Hektorrr proboszcz@Buulis biernacki ntoskrnl Hektorrr Buulis
Hektorrr Hektorrr 26.10.2022, 22:00:40 6 @psspspspsp: andżelika@NieGramNaPianinie: łysy detektyw@idzii piasek@mojnicknawykopie waldek@NoMoreTearsJustSmile kleczkoska@Mantusabra szwedes@bArrek Zenek@amp: Waldek pls@Mantusabra: to samo@emilio-cosso wiesiek@smoczewski dionizy@Smonk_Da_Wead gruby kkucharz@mwah józef listonosz@bakayarou marylka@ntoskrnl emil@Buulis biernackiDrodzy Państwo, w tym roku na remont dachu plebani będę zbierał po 300. Bóg zapłać. NoMoreTearsJustSmile ntoskrnl mwah Buulis mannoroth +1 innych
Hektorrr Hektorrr 26.10.2022, 22:08:25 1 @mojnicknawykopie: No przecież @amp napisał, że jestem konto usunięte
Hektorrr Hektorrr 26.10.2022, 22:13:06 1 @mojnicknawykopie: Proszę tutaj, nikt nie usłyszy konto usunięte
m.....e konto usunięte 26.10.2022, 22:19:06 1 @Hektorrr: ostatni raz u spowiedzi byłem w `83. latek troche minęło a grzechy podobne. dziś miałem chhddui snswhe, bbahshhdhdbd i jeszcze sunbeg oraz inrem. więcej grzechów nie pamiętam i prosze o pokutę (albo jakoś tak) ( ͡° ͜ʖ ͡°) Hektorrr
Hektorrr Hektorrr 26.10.2022, 22:24:36 1 @mojnicknawykopie: Tylko tyle od '83? Wysyłam wniosek o kanonizacje do Franciszka. konto usunięte
@NieGramNaPianinie: łysy detektyw
@idzii piasek
@mojnicknawykopie waldek
@NoMoreTearsJustSmile kleczkoska
@Mantusabra szwedes
@bArrek Zenek
@smoczewski dionizy
@Smonk_Da_Wead gruby kkucharz
@mwah józef listonosz
@bakayarou marylka
@Hektorrr proboszcz
@Buulis biernacki
@NieGramNaPianinie: łysy detektyw
@idzii piasek
@mojnicknawykopie waldek
@NoMoreTearsJustSmile kleczkoska
@Mantusabra szwedes
@bArrek Zenek
@amp: Waldek pls
@Mantusabra: to samo
@emilio-cosso wiesiek
@smoczewski dionizy
@Smonk_Da_Wead gruby kkucharz
@mwah józef listonosz
@bakayarou marylka
@ntoskrnl emil
@Buulis biernacki
Drodzy Państwo, w tym roku na remont dachu plebani będę zbierał po 300. Bóg zapłać.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
hdhdbd i jeszcze sunbeg oraz inrem. więcej grzechów nie pamiętam i prosze o pokutę (albo jakoś tak) ( ͡° ͜ʖ ͡°)