Aktywne Wpisy
Chłop znalazł 100zł w Kauflandzie przy drzwiach, pewnie komuś wypadło jak szedł na zakupy, wziął i od razu zaniósł na informację,
a na informacji zonk, co my mamy z tym zrobić? Pan to sobie na pewno nie może wziąć.
Mówię że oddaje wam i tu i tu znalazłem żeby nie było że zniknie. A one z politowaniem takie no dobrze dobrze jak nikt nie będzie to wpłacimy na chore dzieci i kładą
a na informacji zonk, co my mamy z tym zrobić? Pan to sobie na pewno nie może wziąć.
Mówię że oddaje wam i tu i tu znalazłem żeby nie było że zniknie. A one z politowaniem takie no dobrze dobrze jak nikt nie będzie to wpłacimy na chore dzieci i kładą
igik1234 +233
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Produkcja: femoidy nie mają wpływu na temp na hali.
@Emnesti: Kiedyś usłyszałem od jednego robola: „I jak tam, było ptaszkowanie hehe” ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Życie nie koniecznie wygląda tak że ma się dwie bramki i jeżeli jest się głupim to idzie się do kołchozu a jak się jest mądrym to idzie się do biura. I nie koniecznie praca w biurze jest lepsza a fizyczna gorsza.
Może ktoś chce prowadzić proste życie, może woli iść do fabryki smrodu
Mam lat 45, więc dojrzewanie padło na lata 80
Gdy biegaliśmy z kumplami po boisku to rozeszła się informacja, że po 20 będzie film, jakiś Czechosłowacki i będzie gola babka.
A że pojawi się niespodziewanie to jest szansa, że rodzice nie zdążą wygonić z pokoju.
Boisko szybko opustoszało.
Oglądam i jest w połowie filmu scena, zaniosło sie na sex i partner zapytał:
- chcesz bym spuścił
-ptaszkowane
-spuszczane z kija
-pasowane
-pokładane
-rżnięte
-marcowane
-prute
-drenowane