Wpis z mikrobloga

Mała aktualizacja i ogłoszenie z powodu braku kasy ()
Jak pisałem poprzednio, wyprowadzam się z Polski i zamierzam zamieszać w jaskini na Teneryfie.

Udało mi się wyrobić szybko paszport, bo praktycznie wszystkie loty z przesiadką są przez UK.
Bilet kupiony na ten wtorek. Dużo się działo (dobrych rzeczy) i opowiem o tym w oddzielnym wpisie.

Niestety brakło mi już kasy i muszę sprzedać mojego Xboxa One X i akcesoria do fotografii.
Jeśli jest ktoś zainteresowany, to dla Mireczków dołączam tuner TV do Xboxa gratis.

Xbox One X: 900 zł z padem i GoW2 na płycie + Tuner gratis.

#zjaskini #antydepresjapsotka
#xbox #xboxonex #sprzedam
W.....k - Mała aktualizacja i ogłoszenie z powodu braku kasy (ꖘ‸ꖘ)
Jak pisałem poprz...

źródło: comment_1666450942yKaMBHkcepWwiunl6s6Saw.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@L3gion: Dzięki! Luzik, każdy jest inny i każdy ma inne powody, rzeczy do przepracowania. Ja potrzebuję pobyć na łonie natury, trochę off grid i może poopiekować się zwierzakami ze schroniska.
  • Odpowiedz
Ja potrzebuję pobyć na łonie natury, trochę off grid i może poopiekować się zwierzakami ze schroniska.

@WcurwionyKotek: Tu pytanie, czy nawet w Polsce nie znalazł byś takich miejsc z dala od cywilizacji? Wiadomo zima psuje klimat ale w jaskini na Teneryfie to bym się bał np głupie potknięcie, łamiesz nogę, wpadasz w jakiś dół i nikt cię nie znajduje.
  • Odpowiedz
@L3gion: Masz mylne wyobrażenie o takich mieszkalnych jaskiniach. To nie jest daleko od cywilizacji i nie ma tam wielkich przepaści. Pokażę na mirko w środę, jak się wyśpię po podróży.
  • Odpowiedz