Aktywne Wpisy
Wezzore-04 +1445
Ale mnie w-----a ta niedziela niehandlowa. Idealnie dla mnie by było, żeby sobie dzisiaj na spokojnie zrobić zakupy na początek tygodnia. To nie k---a, planuj człowieku przed pracą z rana albo po robocie w godzinach szczytu. J---ć ten z-----y zakaz. A jeszcze bardziej j---ć tych, którzy się zaraz zlecą i będą p-------c „wystarczy zrobić w sobotę” c---a w dupę wystarczy włożyć. #niedzielahandlowa #zakupy #j------s
BozenaMal +127
Rodzina z Sydney w Australii odmówiła sprzedaży swojej postadlosci developerom mimo iż Ci proponowali ogromne sumy. Szacuje się że teraz to miejsce jest warte 40-50 mln dolarów.
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#ciekawostki #australia #nieruchomosci
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #bekazpisu #bekazkatoli #neuropa #polityka
@sheev_: ale to było w c--j śmieszne jak się rakiem próbował wycofać potem xD
Czyżby widmo utraty subwencji było ważniejsze od "holocaustu małych dzieci"?( ͡º ͜ʖ͡º)
@Marek_Licyniusz_Krassus: ja też to widzę i jak mówię, że memcen to kolejny katoszur to dostaję odpowiedź, że i co z tego a jak mówię, że korwin to ruska onuca to "zostałem zmanipulowany" xD
@sheev_: ok. 70 z 1009 osób w tym sondażu wybrało Konfederację, więc nie wiem, czy do końca wywoływanie wniosków z takiej próbki jest reprezentatywne. Tak samo jak kuce na wykopie pewnie nie są też typowym wyborcami Konfy, bo inaczej jeżeli milion wyborców Konfy robiłoby taki spam w internecie, że ho ho
Może po
Komentarz usunięty przez autora
Poparcie dla partii zmieniło się marginalnie, więc wobec aborcji:
1) Ludzie zmienili zdanie
2) Trafiła się inna próbka, która mocno zmieniła wyniki dla mniejszych partii
3) Zmiana pytania pomieszała ludziom w głowach, chociaż pytanie o to samo
4) Z PiS-u odpłynęli zwolennicy aborcji i namieszali w wynikach innych partii; ewentualnie
@Kryspin013: nie wiem czy o to mu chodziło czy to dotyczy różnych rzeczy.
Czytając tylko te dwa posty w pierwszym rozumiem, że chodzi o to by nie robić aborcji na życzenie. Kiedyś czytałem że. Jedna z sistars nawet dostała nagrodę w roku w którym zrobiła aborcję tłumacząc się powodem, że ma za małe mieszkanie i tego nie
@sheev_: chyba niekoniecznie, bo część kucy teraz fikołkuje, że konfa nie głosowała za ustawą zakazującą aborcji, więc nie można ich winić.
@baca1992: A kto z kim ten "kompromis" "wypracował"? Przecież to nie był żaden "kompromis", tylko całkowite ulegnięcie dyktatowi KK. Dostali dokładnie to, czego zażądali, za (kłamliwą) obietnicę, że nie będą żądać więcej i za poparcie starań o wejście do UE.