Wpis z mikrobloga

@Patiomkin nie Podchodzić do różowych jak do jakiegoś bota z wgranym skryptem, którego słowa nie mają praktycznie znaczenia, a liczy się tylko efekt czyli ruchanie. Nie rucha się to niech spada i męczy się sama ze sobą ewentualnie z jej bot-przyjaciółkami albo jakimiś betaorbiterami. No są jeszcze chady ale oni podchodzą do nich w powyższy sposób.
  • Odpowiedz
@juzwos można emocje/frustrację/złość/krytykę wyrażać każdemu tylko warto to umieć robić bez obwiniania całego swiata/generalizowania i robienia #!$%@? z logiki. To może wtedy mniej osób będzie miało problem z czyimś postem/słowami, jeśli zamiast napisać, że wszystkie kobiety to #!$%@? - napisze, że jest sfrustrowany tym, że w swoim życiu do tej pory nie miał szczęścia zbudować fajny stabilny związek/spotkać kobiety, która by nie zdradzała. (:

• Odpowiedz
  • 186
@juzwos Kobieta dzieli się krytyką: wredna locha i pewnie brzydka
Kobieta wyraża frustrację: wariatka i pewnie brzydka
Kobieta wyraża złość: poje@#$a i pewnie brzydka
Kobieta wyraża smutek: histeryczka i pewnie brzydka
Kobieta okazuje emocje inne niż szczęście: niedoje@#$a księżniczka i pewnie brzydka
Kobieta nie okazuje emocji: zimna i pewnie nikt jej nie chce bo brzydka.
  • Odpowiedz
@valvata kogo ja krzywdzę słowami, różowe? One to się tu trochę powściekają, wezmą napiszą, że incel mizogin i sobie pójdą zadowolone w objęcia swego niebieskiego zapominając o całej sprawie. Krzywda wyrządzona fest, prędzej mi ale to akurat każdy ma w dupie bo mam penisa.

Druga sprawa, dlaczego nie można generalizować, upraszczać jeśli to konieczne di szybkiego opisania rzeczywistości? Mam dusić w sobie swoją opinię po wieki wieków bo jaśnie panny różowe nie
  • Odpowiedz
@WielkiNos Kobieta dzieli się krytyką: wredna locha i pewnie brzydka

Kobieta wyraża frustrację: wariatka i pewnie brzydka
Kobieta wyraża złość: poje@#$a i pewnie brzydka
Kobieta wyraża smutek: histeryczka i pewnie brzydka
Kobieta okazuje emocje inne niż szczęście: niedoje@#$a księżniczka i pewnie brzydka
Kobieta nie okazuje emocji: zimna i pewnie nikt jej nie chce bo brzydka.

Hahaha, gdzie tak masz? Bo chyba żyjemy w innym świecie.

Kobieta wyraża frustrację: masz racje, Twoje emocje
  • Odpowiedz
@Ksut_Melodi jasne, że nic nie musisz - w sumie możesz nie dobierać słów i jechać po kobietach na całość, tylko się wtedy nie zdziw, że one ci odwdzięczą się wzajemnością. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Tym bardziej jak się w czyjąś stronę plujesz - ta osoba nie ma podchodzić do ciebie że zrozumieniem, bo niby jest bardziej ogarnięta czy jeszcze coś tam. #!$%@? zachowanie ma mieć konsekwencje.

Zauważ, że
  • Odpowiedz
@valvata e tam właściwie to o co ja się wykłócam. Rzeczywistość w której faceci byli by mazgajami takimi jak baby i jeszcze na dodatek przez nich pocieszanymi tak jak pocieszają psiapsióły byłaby chyba jeszcze gorsza xD
No niestety nasza płeć została stworzona do tego aby być silnym i nigdy nie będzie tolerancji do okazywania słabości. NATURA. Z tego samego powodu ja jestem w tej dyskusji skazany na porażkę bo przyjmuję postawę emocjonalną
  • Odpowiedz
@Ksut_Melodi no i fajnie, że sam sobie za mnie odpowiadasz i coś tam domyślasz - przez to się zgodzę, że dyskusja nie ma sensu, bo nie jest to dyskusja tylko monolog. :) Trochę współczuję takiego podejścia, ale jesteś dorosłym człowiekiem - Twój wybór.

Ale jak byś mnie pytał, to jest różnica między żaleniem się od czasu do czasu i jednoczesnymi próbami zmienić coś na lepsze, o którym wspomniałeś wyżej, a ciągłym narzekaniem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@juzwos: dobrze że chociaż na wykopie mogę się dowiedzieć co o mnie mówią i że jako mężczyzna jestem prześladowany
  • Odpowiedz
@valvata:

@juzwos można emocje/frustrację/złość/krytykę wyrażać każdemu tylko warto to umieć robić bez obwiniania całego swiata/generalizowania i robienia k*y z logiki. To może wtedy mniej osób będzie miało problem z czyimś postem/słowami, jeśli zamiast napisać, że wszystkie kobiety to k*y - napisze, że jest sfrustrowany tym, że w swoim życiu do tej pory nie miał szczęścia zbudować fajny stabilny związek/spotkać kobiety, która by nie zdradzała. (:

Już mówię jaka byłaby
  • Odpowiedz