Wpis z mikrobloga

• 29
O Marku : Pewny siebie, młody przedsiębiorca, inwestujący w maszyny budowlane. Jest również specjalistą od kryptowalut. Branża beauty to kolejna z dziedzin, w które inwestuje. Lubi wyznaczać sobie cele. Jak coś postanowi, to jest w stanie to osiągnąć. Zarówno w strefie biznesowej, jak i prywatnej

Reality : Kupił koparkę na wynajem, zainwestował w 0.001 Bitcoina i pożyczył koleżance kasę na kurs robienia rzęs. xD

#hotelparadise
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 6
@itsagoodnick ale ja nie mówie żeby się wynosił, cisnę mikro bekę z tego opisu xD

Już i tak nic się nie dzieje ostatnio, jakby go nie było to znowu trzeba byłoby cisnąć bezbekowego Wentyla.
  • Odpowiedz
@MoccaC: wiesz reklama i opisy to dźwignia handlu,to niezmiennie się nie zmienia,
więc co Cię tak dziwi i bawi w tym opisie ?
nie on pierwszy i ostatni co ubiera w ,,piękne'' słówka'' działalność danej firmy,
no tak szczerze powiedz co miał napisać? jak opisać siebie i swoją firmę ?
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Ogorek95 wyjmij najpierw kija z... Nie mam pojęcia ile ma kasy i co z nią robi. Z tego co prezentuje w programie wnioskuje, że nie jest zbyt lotny, więc cisnę bekę z tego opisu i domniemam, że jest mocno przesadzony.

Ale może i być synkiem Muska i inwestować w kosmiczne maszyny budowlane, I don't care
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Amikamamy nijak, czemu możemy cisnąć bekę z trenera gwiazd, a z Mareczka już nie?

Bawią mnie reklamy i dźwignie handlu i jak to się ma do rzeczywistości. To o osiąganiu celów w życiu prywatnym było mocno przekoloryzowane, więc podejrzewam, że reszta też jest.

A jak się miał przedstawić? Gdyby wszedł i powiedział że chce zostać prezydentem to by było śmieszniej xD
  • Odpowiedz
@MoccaC: a kto to trener gwiazd ? o kim piszesz ?

,,Gdyby wszedł i powiedział że chce zostać prezydentem to by było śmieszniej ''

wizytówka do HP to inna bajka, ty akurat krytykujesz ,,wizytówkę'' jego firmy,
nie sądzę że pisanie iż chce być prezydentem byłoby to chwytem reklamowym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MoccaC: jesteś upośledzony, nie mam zamiaru dyskutować z kimś takim
P.S. to były 4 ale odsyłam do dwóch pierwszych słów tej wypowiedzi, to jest dowód, a tamte słowa były tezą
  • Odpowiedz