Aktywne Wpisy

Brazylijczyk1 +187
Brazylijskie ciekawostki część II
-prysznic jest na prąd
- nie można wrzucać papieru toaletowego do wc tylko do śmietnika bo się rury mogą zapchać
- poziom nierówności jest bardzo wysoki- ich bogaci nie mają problemu aby polecieć sobie samolotem do Paryża na szybkie zakupy. Podobnie dużo osób jest niedożywionych
- z racji na durne przepisy prawne nastoletni mordercy są praktycznie bezkarni. Tym samym to Oni są najbardziej brutalni i niebezpieczni
-prysznic jest na prąd
- nie można wrzucać papieru toaletowego do wc tylko do śmietnika bo się rury mogą zapchać
- poziom nierówności jest bardzo wysoki- ich bogaci nie mają problemu aby polecieć sobie samolotem do Paryża na szybkie zakupy. Podobnie dużo osób jest niedożywionych
- z racji na durne przepisy prawne nastoletni mordercy są praktycznie bezkarni. Tym samym to Oni są najbardziej brutalni i niebezpieczni
źródło: Bez tytułu
Pobierz

7 lat temu kiedy jeszcze montowałem mirkom grzyby w domach, a moj E3przyjaciel był przy mnie już wtedy - tyle razem przeżyliśmy, tyle przewieźliśmy płytek, drzwi, narzędzi, silników i innych budowlano-mechaincznych rzeczy a ten nadal niestrudzenie przy mnie trwa. Przebieg już ponad 400k km i pary mu nie brakuje, ciekawe czy się uda dojechac do miliona :D
A dzięki #lpg jeżdżę za pół darmo od lat :D
To jest porządne auto a nie jakieś hovno z przednim napędem ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
#touringmasterrace
#samochody #pokazauto #sorekcharityltd #bmwsorka #samochody #bmw #uk
źródło: comment_1666380321G0dy4ifAqYs097DMivjRJO.jpg
Pobierz@troglodyta_erudyta: siema eniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1666380724QwlzM2DFF5FJlwHiCc74yv.jpg
PobierzDbaj i jak masz pytania to wal, wiele rzeczy można fajine zmodować by nie powodowały problemów w przyszłości (jak np. metalowa DISA) itp.
@sorek: masz zawieszenie nivo czy standardowe?