Wpis z mikrobloga

@kartoflaneUroczysko: Bohaterze.
Obgadywanej pani tylko zrobiło się przykro, jestem przekonana że grażynki nie wzięły sobie do serca tej życiowej lekcji, nie przeprosiły, a zapewne następnym razem jak się spotkały to przy okazji obgadały i Ciebie, i tę kobietę raz jeszcze, a i pewnie swoich i cudzych mężów. Piętnowanie takiego zachowania jest super, niestety więcej zachodu niż to warte.
  • Odpowiedz
,leniwych, nieczułych, głupich" facetach i o tym jak to kiepsko się ruchają i są z nimi tylko dla pieniędzy bo gdyby był rozwód to ,,ona by na tym źle wyszła"

@Ksut_Melodi: to chyba słabo świadczy o tych facetach, cipy przysłoniły świat xD
  • Odpowiedz
@kartoflaneUroczysko

agresywna od samego początku

Odniosłem dokładnie takie samo wrażenie. Wytknęła Ci, że swoim zachowaniem spowodowałeś smutek u obgadywanej, że nic to nie wniosło i że na pewno i Ty stałeś się ofiarą pomówień... (jak uczniaka w szkole do pionu postawiła) Ciekawe skąd to wszystko wie? XDDD

Ja mam jednak wrażenie, że to był strzał w dziesiątkę. O ile fajnie takie Grażyny jadą ostro o nieobecnych to taka konfrontacja, zwłaszcza publiczna,
  • Odpowiedz
wtedy rozmawiają o swoich ,,leniwych, nieczułych, głupich" facetach i o tym jak to kiepsko się ruchają i są z nimi tylko dla pieniędzy bo gdyby był rozwód to ,,ona by na tym źle wyszła".

@Ksut_Melodi: jprdl, jakie to uniwersalne i prawdziwe
  • Odpowiedz