Mirki jak wygląda granie czarką na PS4? Interesuje mnie wygoda w używaniu spelli i interfejsu na padzie. Nie mogę też nigdzie na yt znaleźć jak się rzuca takim np. blizzardem - jak wygląda targetowanie na padzie? Da się bez problemu farmić mefa? #diablo2resurrected
@Mieto1337: ja chyba przegralem juz z 200h na ps5 czarodziejka, wiec moge cos powiedziec na ten temat. jak chcesz to pozniej moge nagrac jakis krotki filmik z farmienia paru miejsc, ale ogolnie jest relaksujaco bardzo.
@pan_welniak: oooo brzmi super! Zastanawiam się właśnie nad zakupem na PS4 i najbardziej mnie zastanawia wygoda grania na padzie, ale po Twoim opisie wydaje się lepsze niż na kompie :D Rozumiem, że jest opcja singla jak nie posiadam PS+? A co do lootowania - też nie ma z tym problemów?
@Mieto1337: Kup ps5 bo słyszałem, ze na ps4 loadingi są dużo dłuższe. Ps+ chyba nie jest wymagane żeby grać na battlenecie. Nie ma problemu z lootowaniem. Bardzo wygodnie to zrobili. Jak zaczniesz grać to się odezwij dam ci trochę rzeczy na dobry start. Wczoraj wyczyściłem skrzynkę oddałem insight treachery spirity, ale zaraz nazbiera się nowych
@pan_welniak: to chyba już wszystko wiem, dzięki wielkie! Jak w końcu kupie, bo od dłuższego czasu się przystawiam, a teraz idzie zima to będzie więcej wolnego po pracy to się odezwę
@pan_welniak: jeszcze jedno - czy na PS loguje się normalnie na swoje konto bnet? W sensie pytam czy jest coś ala cross platform, że mogę grać tą samą postacią na konsoli jak i PC?
#diablo2resurrected
jak chcesz to pozniej moge nagrac jakis krotki filmik z farmienia paru miejsc, ale ogolnie jest relaksujaco bardzo.
masz wszystko podbindowane na padzie, ja mam tak:
R1 - teleport,