Aktywne Wpisy
wilk633 +157
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
A na czacie cyrk jego fanbojów jak na patostrimach.
Wielki szacun dla Wojczala, że chciało mu się merytorycznie odpowiadać i miał rację Wolski że takie debaty to nic nie wnoszące igrzyska dla małp na to kto ładniej mówi.
#wojna #wolski #wojczal #bartosiak #wojsko #wojskopolskie
@edaaabe: no to mnie rozwaliło. Jeden mówi, że to skomplikowany i złozony proces, a drugi- e nie- wystarczy że sobie wymyślisz. Nie potrzeba wiedzy. Masz rozum i logikę i już xD I typ ma aspiracje to tego żeby urządzac nam armie xD
Tak nie wyglądają debaty po prostu.
No właśnie tak wygląda dyskusja w internecie. Bartosiak będzie super orator i dzięki temu wygrywa. Co z tego że nie gada na temat. Ważne żeby był słowotok.
"ale mi
Brakowało dłuższej dynamiki gdzie odbijają półeczki krótko i szybko. Moderacja z-----a bo wyszła z tego luźno powiązana seria kilkuminutowych monologów.
Druga kwestia to pytania z publiczności, tragedia k---a.
im dalej od jakichkolwiek konkretów tym lepiej a wy mu jeszcze klaszczecie uszami xD
Moim zdaniem spektrum debaty było mocno niedobrane, bo o ile Wolski czy Wojczal znają się na milimetrach lufy, jest to mocno wtórne do tego co Bartosiak chciał uzyskać przez ANW.
A na wykopie króluje podejście śrubki >>