Aktywne Wpisy
maybe +2243
Właśnie przyjechał do mnie znajomy z Polski, a że piątek, to otworzyliśmy wino. Potem jedziemy na strzelnicę jego autem. Pozdrowienia z #emigracja Trzymajcie się tam jakoś w tej Polsce!
#pokazmorde #afera #pdk #wypadek #heheszki #polskiedrogi
#pokazmorde #afera #pdk #wypadek #heheszki #polskiedrogi
kubanfs +145
#famemma 100% zadowolenia kto chce link do team zostawia plusa
#bartosiak
Wojczal #!$%@? o jakiś szczególikach czy koła czy gąsienice, a Bartosiak wygrywa kwiecistym i składnym językiem.
Chociaż w takim ogólnym ZARYSIE #pdk dla mnie #bartosiak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki ogólnikom Bartosiak teraz wszędzie może se gadać co chce bo powie No ale teraz to zrobimy tak. Tam było ogólnie XD
@Darth_Gohan: I tak i nie. Jeśli nie zmieni się zarządzanie w wojsku na wysokim poziomie, to co z tego, że szczegóły będą dopięte, jak generałowie dadzą dupy i #!$%@? bombki strzeli? ( ͡° ͜ʖ ͡°
Pełna zgoda z generałami. Natomiast zdaniem Jacy to nam starcza ogarnięci dowodcy kompanii więc po ciul ci generały?
Ja bym nadal forsował Bartosiaka. Ale tutaj wszyscy oczekują od niego bycia drugim Piłsudskim, a on jest taką geopolityczną Dodą. I dlatego go będę bronił. Wywołał on dyskusję jakąkolwiek o geopolityce. Ja pierwszy raz chyba przed wystąpieniem w HejtParku go widziałem. I to było otwarcie oczu. A teraz to wszyscy specjaliści
Natomiast w wielu pomysłach jest to po prostu zyczeniowosc.
Jasne, trzeba przyznać że temat obronności wyniósł na salony. Dużo farta miał z tym że wybuchła wojna na Ukrainie i temat tak zazarl.
I tak się powoli żyje na tej wsi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)