Aktywne Wpisy

Ryksa +66
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +9
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

@dizzy126: Tak
https://www.facebook.com/groups/735338747183458/posts/1098011294249533/
@Therion95:
Aha, wykopki jak zawsze popisują się wiedzą ;)
Certyfikat jest istotny na początku przygody testerskiej, gdzie często jest na juniorskie stanowisko 10 osób. Wtedy trzeba się czymś wyróżnić i taki certyfikat to dla pracodawcy dowód, że ktoś faktycznie poważnie myśli o tym zawodzie, a nie po prostu przeczytał w
@nightman: prywatna grupa, chwile mi zajmie zobaczenie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ogólnie raczej bym szedł w kierunku przejścia z deva na testera automatyzującego. Bo jednak stawki w manualach są słabsze i ogłoszeń jest mniej.
@diarrhoea: W "mojej" technologii jest jeszcze mniej. ( ͡° ʖ̯ ͡°)