Aktywne Wpisy
Cinoski +213
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +311
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
Ta wojna kiedyś się skończy i nikt Rosjan nie wybije w pień, jakby niektórzy sobie tutaj życzyli. Nadejdzie dzień sądu nad zbrodniarzami, dla pokojowych ludzi będzie to dzień wyzwolenia od tego ich #!$%@? reżimu. Przyjdzie zmiana pokoleniowa, zdechną stare imperialistyczne kacapy i pojawi się szansa na budowę w tym regionie czegoś dobrego. Żeby do tego jednak doszło, tę wojnę muszą wygrać Anglosasi, bo na tym świecie chyba tylko oni potrafią robić porządna politykę i biznes, zamiast rozwodzić się w historycznym, sentymentalnym #!$%@?. Business as usual, a wy dalej będziecie #!$%@?ć się z Ukraińcami za Wołyń, z Ruskimi za Katyń, z Niemcami za II WŚ itd.
#ukraina #wojna
Komentarz usunięty przez autora
Rosjanie POPIERAJĄ jako społeczeństwo działania na Ukrainie, CO WIĘCEJ chcieliby aby to samo stało się w Polsce.
Nie udawajmy, że jest zły Putin a ruscy dobrzy, bo jakoś mało protestowało na początku działań wojennych. Tamci już dawno w łagrach. Tamci mieli odwagę. A
a jak na pikabu by tak napisali to by zaraz sie wykopki zesrały. A jak widać wykopkami są takimi samymi socjopatycznymi zwierzętami
Nikt tego pilota nie nauczył, ze lata się w powietrzu, a nie wlatuje w budynki? Kacapy chciały miec swoje WTC? ¯\_(ツ)_/¯
Nikt nic nie bagatelizuje, tu chodzi o uogólnianie, zezwierzęcanie i czystą nienawiść do CAŁEGO kraju tylko i wyłącznie ze względu na narodowość. Zobacz jak zmieniły się te nazistowskie Niemcy i to społeczeństwo popierające Hitlera. To się nigdy nie zdarzy w Rosji, dopóki w tym regionie
Ale wiesz, że to są naturalne ludzkie odruchy? Zemsta, zadośćuczynienie, sytuacja w której nie tylko ukraińscy cywile cierpią. Jesteśmy ludźmi i tylko niektórych stać na uniesienie się ponad ludzkie emocje
@xczar0 "nie każdy rusek to podczłowiek który powinien zdechnąć" to nie jest bagatelizowanie roli społeczeństwa. Dyskutujesz na zupełnie inny temat.
@Kruk_: nieźle, wszystkich ruskich bo popierają swój rząd ale u nas to tylko pisowców bo to oni popierają nasz rząd. Takich podwójnych standardów to by się największy lewak z amerykańskiego uniwersytetu nie powstydził xd
Kompletnie ludzie się na te Rosję uwzięli. Masowe groby, gwałcenie kobiet i dzieci, zezwierzecenie i bestialstwo ruskich "wyzwolicieli" wschodu Ukrainy. Przecież nikt nie ma powodu, aby słysząc ludzi grożących zachodowi atomem na ulicy, proszących Putina
@bojee_siee: Naiwne myślenie życzeniowe. W Rosji obecnie dzieciom pcha się do głów największe szambo i za wszystko obwinia zachód, w tym Polskę. W każdym medium masz do porzygu syndrom oblężonej twierdzy, politykę historyczną wykorzystuje się do prania mózgu z szeroką gamą socjotechnik, ruscy są zawsze pokrzywdzeni, każdy chce ich dopaść a oni niosą
@bojee_siee: dobrze widzisz. No i co?
Dlaczego naiwne i życzeniowe? Ja mówię o przyszłości, nie niedalekiej, a o tym, jak może wyglądać Rosja za 25-30 lat. Autorytarne reżimy upadały i społeczeństwa się zmieniały praktycznie zupełnie, dlaczego nie może też Rosja? Ach, no nie może, no bo to przecież nie są ludzie, co nie? To jakiś