Aktywne Wpisy

jmuhha +30
Dowiedziałam się, że koleżanka z klasy ma w leasingu nowa toyotę rav4 za 2400 zł mies ( ಠ_ಠ)
Godir17 +93
Nic tak nie poprawia humoru rano jak opisy starych sfrustrowanych polek po ścianie które lajkuja młodszego o kilka lat chłopa XDD
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: a
Pobierz
![Ewolucja języka polskiego na przykładzie 22 słów [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ffb90a628ee2358701a082e9c135b7251c45688f5762562d3aa7d652046e9312,q80.jpg)

Ostatnio coraz więcej jest tego na tik toku, filmików, które maja miliony wyświetleń, a pokazują jak ktoś w-------a w 5 minut 10 wielkich kawałków ciasta albo inne rzeczy w ogromnych ilościach. Słychać dźwięki ciamkania, przełykania, siorbamia i te ich twarze są jakieś takie tępe i odczłowieczone, gdy tak kompulsywnie pakują sobie jedzenie do gęb.
Wyglądają jak jakieś zwierzęta, i to na dodatek cierpiące.
Dodam więcej, te łaski na 95% wyrzygują te jedzenie po zakończeniu nagrywania. Trochę wiem na ten temat i poznałam wiele osób z zaburzeniami odżywiania.
Nie wiem czemu to jest promowane -obrzydliwe do patrzenia i słuchania + świadomość ze to chora osoba.
Może Wy mi wyjaśnicie o co kaman ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Moseva: potrzebne źródło
@localoca: co k---a, kto łączył te kropki? xD Przecież chyba każdy głodny robi się bardziej głodny na widok jedzenia.
nowe, nie znałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Moseva: i dlatego wrzucasz takie g---o tutaj, żeby jeszcze bardziej to promować?
To samo na YT. Bez konta, albo z nowym kontem, jest masa filmików na bardzo niskim poziomie. Natomiast po zalogowaniu
@Moseva: #analfabetyzm ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Moseva: Na c--j się tam w ogóle w----------ś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1665819000DnokM0S3tZwcXzGzIWavuA.jpg
Pobierz