Aktywne Wpisy

Smarek37 +286
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
źródło: IMG_20240603_190020
Pobierz
wybryk_natury +159
źródło: temp_file3961404976974656100
Pobierz

Ostatnio coraz więcej jest tego na tik toku, filmików, które maja miliony wyświetleń, a pokazują jak ktoś #!$%@? w 5 minut 10 wielkich kawałków ciasta albo inne rzeczy w ogromnych ilościach. Słychać dźwięki ciamkania, przełykania, siorbamia i te ich twarze są jakieś takie tępe i odczłowieczone, gdy tak kompulsywnie pakują sobie jedzenie do gęb.
Wyglądają jak jakieś zwierzęta, i to na dodatek cierpiące.
Dodam więcej, te łaski na 95% wyrzygują te jedzenie po zakończeniu nagrywania. Trochę wiem na ten temat i poznałam wiele osób z zaburzeniami odżywiania.
Nie wiem czemu to jest promowane -obrzydliwe do patrzenia i słuchania + świadomość ze to chora osoba.
Może Wy mi wyjaśnicie o co kaman ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Moseva: To* jedzenie. Za dużo TikToka.
źródło: comment_1665808199xcuuQ2x8CWTTnJjFeWp919.jpg
PobierzCzyli dzisiaj jesteś Mosevom zazdrosnom? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
To jest stary trend gdzie ludzie oglądają jak inni ludzie jedzą różne rzeczy na streamie. Ale nie martw się, it get worse...
Są kanały z filmami po kilka milionów wyświetleń gdzie wyciska się pryazcze, wycina cysty i narośle, usuwa paznokcie, czyści uszy z wosku itp.
Dla każdego coś miłego ( ͡º ͜
Mi się to pojawiło raz, od razu wywaliłem i teraz cały czas mam spokój i to co lubię, czyli formułę 1 i roznegliżowane Azjatki.
O curva, wincyj filtrów, procesor wytrzyma XD
Nie rozumiem jak można z tego korzystać. Chińskie gówno specjalnie promujące zle wzorce w społeczeństwach zachodu
Wiecie co na chińskim tiktok znajdziecie? Treści edukacyjne...