Wpis z mikrobloga

@ardan95: o kuuuurła, demo kapitana pazura przeszedłem ze 100 razy (,)
Jedno z moich niespełnionych marzeń z dzieciństwa oprócz koszulki Carlosa z RM, to właśnie pełna wersja tej gry xD
  • Odpowiedz
@ardan95: Bardzo trudna gra. O ile pierwsze poziomy łatwe, tak te dalsze bardzo trudne, zwłaszcza jak na 100% chciało się przejść. Fajny pamiętam był polski dubbing, chyba z Szycem?

I ten motyw przewodni pamiętam do dziś <3<3<3
Rok 2001, pierwszy komputer, i granie w DSJ, i płytkę z pełną wersją Torin's Passage, demo kapitana pazura, kurki wodnej z Komputer Świat Gry. Potem dorwałem pełną wersję Pazura.
Tami - @ardan95: Bardzo trudna gra. O ile pierwsze poziomy łatwe, tak te dalsze bardz...
  • Odpowiedz
@ardan95: Wstawałem przed szkoła żeby pograć, niektóre levele były zabójczo trudne, ale i tak jedna z nielicznych platoformówek, które za dzieciaka przeszedłem do końca.
  • Odpowiedz
jest polska strona tej gry i maja download z dzialajaca wersja pod win 10.

@ardan95: O c--j. A szukałem tego w opór długo. Próbowałem odpalać różne wersje. Ciekawe dlaczego to mi przeszło koło nosa. Dzięki.
  • Odpowiedz
@ardan95: ja pamiętam grałam w LOMAX przeszłam kilka razy całą grę - ahh te kody umożliwiające wyłączenie gry a potem rozpoczęcie jej od tego poziomu no i oczywiście wymienianie się kodami ()
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ardan95: Ta gra ogólnie nie była zbyt łatwa. Z tego co pamiętam, to na zachodzie w ogóle nie była targetowana do dzieci, a u nas tak.
  • Odpowiedz
@ardan95: ja z kuzynką na zmianę przechodziliśmy, jak już ktoś nie dawał rady czegoś przejść to się zmienialiśmy, j jakoś się udało do 13 lvl dojść. 14 level to chyba piekło, ale to widziałem tylko na YT xD
  • Odpowiedz