Aktywne Wpisy
JaX92 +39
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

LeVentLeCri +64

źródło: comment_1665660910uqMQEphde7BlHGCZaFSTVM.jpg
Pobierz@supra107: a ty nie jestes w stanie zrozumiec ze jest to specjalnie zrobione aby tego wymagalo aby slupki fajnie wygladaly porownujac do ledwo wydanej poprzedniej generacji a gimby rzucily sie na dodatkowe klateczki w giereczkach, mozes sobie tam wysmiewac dalej wymieniajac 9800 i mądrzac sie przeklejajac gowno
@supra107: no tak, teraz bedziesz wymyslal gowno ktorego nie napisalem. mozesz tam dalej sie zapierac ze 3090 nie pociagneloby dlls3 a 4060 juz tak, lata mi to kolo palki, dla mnie to co robi nvidia jest oczywiste, a ty mozesz wklejac dalej fragmenty ktore wlasnie wygooglowales na wiki
źródło: comment_1665664512raYCYgDxBHnlCW0Y66Ll2j.jpg
Pobierzposluchalem o tym wiecej = wychodzi na to poszloby to spokojnie na wyzszych modelach poprzednich gen. p--------o ze najnizszy 4x to ogarnie ale najwyzsze czy