Aktywne Wpisy

KrolWlosowzNosa +177
Co to za kasta, co za postchlopska elita?
Ja jak wypije małe piwo do obiadu w knajpie, 5 km od domu, to wracam 45 km/h myśląc głównie o tym, że jak ktoś wjedzie we mnie, a ja wydmucham 0.22, to i tak będę miał miazgę..
Z drugiej stronyl łepek, 2 promile (przecież to wogole trudno ustać w pionie), jedzie 160 przez centrum dużego miasta.
Pewne jest, że jeśli to info się potwierdzi,
Ja jak wypije małe piwo do obiadu w knajpie, 5 km od domu, to wracam 45 km/h myśląc głównie o tym, że jak ktoś wjedzie we mnie, a ja wydmucham 0.22, to i tak będę miał miazgę..
Z drugiej stronyl łepek, 2 promile (przecież to wogole trudno ustać w pionie), jedzie 160 przez centrum dużego miasta.
Pewne jest, że jeśli to info się potwierdzi,

DFWAFDS +29

Wytyczne widać już poszły z góry przed atakiem terrorystycznym
#ukraina
Komentarz usunięty przez autora
@trejn:
Mało który cywil chce ginąć. Miej pretensje do karaluchów, których nazywa się rosjanami.
Towarzysz @trejn: czekałby na kacapow z wysmarowanym wazelina dupskiem.
Most prawie nie do użytku dla armii, ale to dla niego kilkaset metrów blachy.
To co kacapy robią, tylko utwierdza mnie w przekonaniu, ze żadnej bomby atomowej nie będzie.
Działania terrorystyczne wymierzane w społeczeństwo tylko będą woda na młyn zaciętości i oporu Ukraińców.
Ale to ty tu tupiesz nóżkami, uszkodzenie mostu na Krym potężnie zaburzy rosyjską logistykę, a ta wojna cały czas pokazuje, że logistyka i rozpoznanie to nadal filary prowadzenia wojny.
I nie nazywaj swoich wymyślonych wysrywów "faktami", proszę.
A ty rozumiesz, że nie każdy to onuca, gdy nie chce bezmyślnych ofiar?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Kambiodolor2137: To niech się boją, ale niech nie rozprzestrzeniają paniki na innych. ¯_(ツ)_/¯ Czy napisanie 1000 postów na wykopie sprawi, że będą się bali mniej? Zresztą