Aktywne Wpisy

patusia +263
Mirki, pomóżcie. Dziś przyjechała do mnie kumpela, wysiadła na Dworcu Centralnym i chciała złapać taxi. Niestety nacięła się na oszuta, który skasował ją na 360 zł na trasie Centrum - Mokotów. Nie chciał jej wypuścić z auta dopóki nie zapłaci. Macie jego dane na zdjęciu. Wygooglałam, że jest to niestety znany typ z tego co robi od wielu lat… Tak, wiemy już, że to nie była zwykła taksówka, a przewóz osób Patryk
źródło: 3cb9f8b0-01a9-4b24-b4c6-d03c295b7364
Pobierz
p_z_jedenastu +676

Mam "po rodzinie" sporo antycznych ksiazek, babcia byla znana pisarka w swoich latach, pic rel to jedna z kilkunastu ksiazek z 1700 roku po francusku, mam jeszcze pelno innych ksiazek z 1800r itd.
#literatura #ksiazki #antyki
źródło: comment_1665324672pgTuAnIdZfI2oTHKdRGQhd.jpg
Pobierzźródło: comment_1665324697hk4PoiZb2NtBIT3UdXtT3n.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
dzieki wielkie, probowalem sam szukac i nie znalazlem
źródło: comment_1665325135VCaaph8y8x9YT68MuVXGxh.jpg
Pobierz@Cadfael: dziekuje bardzo, wlasnie o cos tego typu mi chodzilo tylko nie wiedzialem gdzie i do kogo
https://gspawn.com
Generalnie powinieneś wyszukać każdą książkę na abebooks, ebayu, booklookerze itd, żeby zobaczyć po ile chodzą - ale pamiętaj, że czasami ludzie (amatorzy) dają kompletnie odklejone ceny i przednio im się nie sprzedaje latami. Proponuję też zapytać na r/bookcollecting i innych subredditach -