Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Matioz: Czyli g---o wiesz a się wypowiadasz. Próbowałem wielu gatunków. Każda rybka jest smaczna i ma wyjatkowy smak a szczupak też ma dużo drobnych ości.
  • Odpowiedz
  • 0
@uberGoy: Jaja sobie robię chłopie, jestem Polakiem, więc prawdopodobieństwo, że nigdy nie próbowałem karpia jest bliskie 0. Smakuje mułem i gównem, prosto z osławionych stawów milickich. Raz jadłem karpia, który był w miarę ok. Ryba ciut lepsza od pangi (choć to nawet nie jest ryba ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Matioz: spróbuj karpia, który przed przyrządzeniem zostanie oczyszczony ze śluzu za pomocą wrzątku, to właśnie przez ten śluz powstaję ten specyficzny posmak karpia podczas smażenia, żadne trzymanie karpia w czystej wodzie czy mleku nie zniweluje tego aromatu
  • Odpowiedz