Mirasy używające #garmin forerunner, fenix czy inny z tym ciemniejszym ekranem (nie mogę znaleźć nigdzie dobrego polskiego odpowiednika na angielskie transflective) - jak wrażenia z używania takiego ekranu na codzień? Nie jest za ciemny? Chodzi płynnie?
Obecnie używam apple watcha 6 i chce się przesiąść na Garmina żeby mieć lepsze śledzenie aktywności. Zastanawiam czy lecieć w epixa 2 czy te ciemniejsze ekrany tez są spoko i wystarczą bez problemu?
@Buntro: bez zastrzeżeń. Mam fenixa 6s pro, dobrze widać tarczę za dnia, w pełnym słońcu również. A po ciemku wystarczy sobie kliknąć, wtedy się podświetla. Można sobie też ustawić automatyczne podświetlanie przy ruchu nadgarstka.
@Buntro: jak wyciągnąłem z pudełka i włączyłem to byłem trochę zawiedziony. Jeśli masz wgraną dobrą tarczę, to wszystko ładnie widać. Podstawowa jest trochę mało czytelna.
W pełnym słońcu nie ma problemu, bo wtedy lepiej widać. A jak jest ciemno to klikasz i się podwietla, chociaż ja sobie wyrobiłem nawyk patrzeć pod takim kątem żeby było i bez podświetlenia widać.
Obecnie używam apple watcha 6 i chce się przesiąść na Garmina żeby mieć lepsze śledzenie aktywności. Zastanawiam czy lecieć w epixa 2 czy te ciemniejsze ekrany tez są spoko i wystarczą bez problemu?
#technologia #apple #sport #bieganie #rower
W pełnym słońcu nie ma problemu, bo wtedy lepiej widać. A jak jest ciemno to klikasz i się podwietla, chociaż ja sobie wyrobiłem nawyk patrzeć pod takim kątem żeby było i bez podświetlenia widać.