Aktywne Wpisy
mrocznegacie +395
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
Co w środku:
-Deturner Interior QD 250 ml - wypychany ostatnio w każdym sklepie środek. Biorąc pod uwagę ile mam ciekawych środków tego typu to całkowite mehhhh. Najniższa cena z allegro 19 zł
-Work Stuff Monster XS - produkt nad zakupem, którego nawet bym się nie zastanawiał ale skoro już go mam to będę używał, przyda się. Cena: 34 zł
-ADBL tickler - fajny aczkolwiek bezużyteczny ze względów na rozmiar aplikator do dressingów. Cena 10 zł.
-Futro zvizzer 55 mm - same futro jest średnie a rozmiar powoduje, że dla mnie bezużyteczne. Cena 8 zł
-Mikrofibra 40x40 - fajna jest, podobno do WS Gentelman. Najbardziej użyteczna rzecz z tego boxa. Cena ok. 10 zł
Razem wartość to 81 zł, niby profit ale typowe czyszczenie magazynu z bezużytecznych rzeczy. Nie polecam, hajs w------y w błoto. Scam w h-j, już lepiej kupić mystery box od wrapstera bo są kosmetyki i to wartości większej niż sam box.
#detailing #cardetailing #samochody #shopee
@vlodek2532:
A czego się spodziewałeś?!
Komentarz usunięty przez autora
Myślę, że producent jak i sklep bierze pod uwagę cenę detaliczną produktu, a nie najtańszą w całym internecie.
Tak się składa, że też kupiłem ten Box i nie narzekam - oczywiście dostałem snapa z Cleantecha, gdzie jest on nie przydatny dla mnie, bo nie chodzę w
Na ich sklepie ta paczka jest warta 84 zł. Dwa produkty są odrobinę droższe ale za to monster xs jest 7 zł tańszy. Także dalej słabo. Nawet krówki i zapachu firmowego nie dostałem jak inni.
Na szczęście mogę go odesłać i tak zrobię