Wpis z mikrobloga

Mireczki kupiłem mystery boxa od pielęgnacja aut na shopee. Box za 99 zł, z kuponami i oferta dnia kupiony za 71 zł.

Co w środku:
-Deturner Interior QD 250 ml - wypychany ostatnio w każdym sklepie środek. Biorąc pod uwagę ile mam ciekawych środków tego typu to całkowite mehhhh. Najniższa cena z allegro 19 zł
-Work Stuff Monster XS - produkt nad zakupem, którego nawet bym się nie zastanawiał ale skoro już go mam to będę używał, przyda się. Cena: 34 zł
-ADBL tickler - fajny aczkolwiek bezużyteczny ze względów na rozmiar aplikator do dressingów. Cena 10 zł.
-Futro zvizzer 55 mm - same futro jest średnie a rozmiar powoduje, że dla mnie bezużyteczne. Cena 8 zł
-Mikrofibra 40x40 - fajna jest, podobno do WS Gentelman. Najbardziej użyteczna rzecz z tego boxa. Cena ok. 10 zł

Razem wartość to 81 zł, niby profit ale typowe czyszczenie magazynu z bezużytecznych rzeczy. Nie polecam, hajs w------y w błoto. Scam w h-j, już lepiej kupić mystery box od wrapstera bo są kosmetyki i to wartości większej niż sam box.

#detailing #cardetailing #samochody #shopee
vlodek2532 - Mireczki kupiłem mystery boxa od pielęgnacja aut na shopee. Box za 99 zł...

źródło: comment_1664983488Rknwa0f8RBdEBxy0rOhEYD.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vlodek2532: problemem jest trochę to że producent może sobie pozwolić na takie mystery boxy bo ma marże wywalone w kosmos i nawet jak wsadzi środki za 200 zł a ktoś to kupi za 50 zł to i tak stratny na tym nie będzie. Za to zwykły sklep nie ma szans zaoferować sensownego profitu bo zwyczajnie ma dużo niższe marże. Czy w ogóle powinien się za to zabierać w takim razie?
  • Odpowiedz
  • 0
@Czysta-Bryka_pl wystarczy dać coś o wartości tych 99 zł ale żeby to było użyteczne, pad 125, mikrofibra, pędzelek, jakiś powszechnie używany kosmetyk. Tu dostałem pada 55 mm, kto na takim czymś pracuje? Albo aplikator którym nie dojedziesz nawet plastików pod szybą bo jest za duzy
  • Odpowiedz
  • 0
@amperrowwer box za 160 zł a w nim wosk, 2 pędzelki, fukupika, jakiś szampon, double pack glinki i kilka gadżetów. Wosk sprzedałem za 80 zł a szampon za 40 zł. Z reszty korzystam po dziś dzień.
  • Odpowiedz
@vlodek2532: jak sama nazwa wskazuje jest to Mystery Box. Branie cen z Allegro odbiega od rzeczywistości, bo każdy wie, że są tam ceny zaniżone.
Myślę, że producent jak i sklep bierze pod uwagę cenę detaliczną produktu, a nie najtańszą w całym internecie.
Tak się składa, że też kupiłem ten Box i nie narzekam - oczywiście dostałem snapa z Cleantecha, gdzie jest on nie przydatny dla mnie, bo nie chodzę w
Badura96 - @vlodek2532: jak sama nazwa wskazuje jest to Mystery Box. Branie cen z All...

źródło: comment_1665063568G270sIRtKxbPVYt52Q9skz.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Badura96 no za taką paczkę też bym się nie pogniewał. 3 fajne kosmetyki, szczotka i jakaś fajna mikrofibra.

Na ich sklepie ta paczka jest warta 84 zł. Dwa produkty są odrobinę droższe ale za to monster xs jest 7 zł tańszy. Także dalej słabo. Nawet krówki i zapachu firmowego nie dostałem jak inni.

Na szczęście mogę go odesłać i tak zrobię
  • Odpowiedz