Aktywne Wpisy
Lewusx +34
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Guezeman +139
#januszebiznesu #gastronomia #heheszki
Jakiś Mirek ostatnio wrzucał info ze jest w szoku bo #zagranico dają wszędzie tap water za darmo a nie jak w Polsce po 2137 za butelkę. To patrzcie na to, pogromca uśmiechów polskich przedsiębiorców, największy koszmar każdego gastro: darmowa woda i to jeszcze w 3 wersjach do wyboru. U nas w pewnie natychmiastowe bankructwo w 2 godziny po zamontowaniu, gdzieś indziej
Jakiś Mirek ostatnio wrzucał info ze jest w szoku bo #zagranico dają wszędzie tap water za darmo a nie jak w Polsce po 2137 za butelkę. To patrzcie na to, pogromca uśmiechów polskich przedsiębiorców, największy koszmar każdego gastro: darmowa woda i to jeszcze w 3 wersjach do wyboru. U nas w pewnie natychmiastowe bankructwo w 2 godziny po zamontowaniu, gdzieś indziej
Just don't be ugly BRO!!
Co wy na to?
#dream #youtube #przegryw #logikarozowychpaskow
"Tempo" odnosi się do prędkości, "tępo" do ostrości przedmiotów i bystrości umysłu.
@77023: 25-45 też mają...
"Jak zrobić powszechny błąd językowy i szukać usprawiedliwienia odcinek 2137"
@Vedar: a mój komentarz przeczytałeś? Widzę że na Twitterze siedzą jakieś zjeby, ale nie stanowią one większości
Mogłeś mi również odpisać, że błąd popełniony specjalnie i byłoby spoko, ale czy tak było? No nie do końca.
Wspomniałem ci o popełnionym błędzie, to w kolejnych dwóch komentarzach próbujesz mnie obrazić xD
Żałosny mały człowieku. Ośmieszasz się z góry zakładając, że jesteś mądrzejszy niż całe otoczenie.
Wbrew
Komentarz usunięty przez autora
To zazwyczaj transy i to takie brzydkie