Aktywne Wpisy
Anonek463 +1130
Mam w pracy chłopa w wieku około 55 lat który posiada syna w wieku 16 lat. Ostatnio podczas rozmowy zaczął narzekać na swojego syna w wieku około 16 lat.
On: "Mój młody to nic nie umie, ani wkrętaki używać, nawet nie umie łopaty uzyć"
Ja: "A pokazałeś mu jak to się robi? Jak tego nigdy nie robił to skąd to może wiedzieć?"
On: "To ja mam mu takie rzeczy pokazywać? Takie rzeczy
On: "Mój młody to nic nie umie, ani wkrętaki używać, nawet nie umie łopaty uzyć"
Ja: "A pokazałeś mu jak to się robi? Jak tego nigdy nie robił to skąd to może wiedzieć?"
On: "To ja mam mu takie rzeczy pokazywać? Takie rzeczy
TavarishPiesov +309
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Zostaję z czasem tylko autodestrukcja/n-------i i a-----l. To pozwala na chwilę dać ukojenie.Im dalej tkwisz w tym stanie tym... ciężej z niego wyjść. Masz 18-20 lat to jesteś jeszcze w stanie konkurować z rówieśnikami z czasem kobiety mają coraz większe wymagania ty przez lata nie masz chęci do rozwoju bo jestes zniszczony psychicznie i im dłużej jesteś w tym stanie tym jest gorzej...
#blackpill #redpill #samotnosc #przegryw #depresja #zalesie #narkotykizawszespoko
@Kamilo67: Spoczko. Sam pracuje nad sobą i próbuje sobie poradzić z różnymi problemami. Lepiej nad nimi pracować niż nic mie robić
Powiedz mi, jak można zaakceptować bycie samotnym? To jest czynnik dosłownie pogarszający twoje zdrowie na każdej płaszczyźnie.
Mówienie o akceptacji samotności, to jak mówienie o akceptacji niedożywienia.
Rzucasz tak powierzchownymi, bezsensownymi radami, że nie wierzę, że to nie troll.