sama bym zasmieszkowala czymś podobnym, bo o czym rozmawiać z kimś, kto "kocha czytać", a jego ulubiona książka to najbardziej znane przeświechtane źródło gównomyślicieli xD
@SpoconaPacha: błędne założenie, że ktoś taki chciałby w ogóle z Tobą rozmawiać xd
@SpoconaPacha 1984 to, jakkolwiek nie patrzeć, fenomenalna książa. Jednak jak każdy popularny utwór, cierpi na chorobę #!$%@? fandomu. Ale to i tak lepiej, że podał/a to, niż jakieś "12 rules for life" Jordana Petersona.
@SpoconaPacha: Ludzie czytający książki dzielą się na 2 typy. - Zjeby które oceniają innych na podstawie tego co czytają. - Ludzie którzy po prostu czytają to co im się podoba i mają #!$%@? na resztę.
sama bym zasmieszkowala czymś podobnym, bo o czym rozmawiać z kimś, kto "kocha czytać", a jego ulubiona książka to najbardziej znane przeświechtane źródło gównomyślicieli xD
@SpoconaPacha: O tym samym o czym rozmawia się z Tobą, osobą która uważa się za freethinkera i wielkiego czytelnika bo lubuje się w tybetańskich manuskryptach ¯\_(ツ)_/¯. To, że lubisz nikomu nieznaną poezje śpiewaną napisaną przez niszowego XVIII wiecznego Chorwata nie czyni Cię ani trochę lepszą
12 zasad jest spoko, ale tylko spoko. Taki średniaczek od kogoś baaardzo znanego.
@Urajah: +1 Od połowy już mi się ciężko to czytało, przebrnąłem dla samego przeczytania. Za dużo odbiegających od głównego tematu rozważań na podstawie najpopularniejszej książki tej cywilizacji.
bo o czym rozmawiać z kimś, kto "kocha czytać", a jego ulubiona książka to najbardziej znane przeświechtane źródło gównomyślicieli xD
@SpoconaPacha: aż się zacząłem zastanawiać do jakiej książki można by się tak nie #!$%@?ć, Wyspa Skarbów? Lol, dzieciak jesteś, nieważne że kodyfikowała ona popularne wyobrażenia o piratach. Oddział chorych na raka? Pozujesz na intelektualistę. Samowar? Uuu, niszowa rosyjska literatura, ale jesteś alternatywny. Ja, Klaudiusz? A co ty, nie możesz czytać
@dzoli: " - Ostatnio wzięłam się za czytanie. - O, a podaj jakiś fajny tytuł z ostatnio przeczytanych? - 50 twarzy greya" facepalm (づ•﹏•)づ
Sam niestety uczestniczyłem w tym dialogu. I wątpię żeby tylko mi się taki przytrafił;/ Ale przynajmniej coś jednak zdarzy się przeczytać takiej osobie ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@SpoconaPacha: błędne założenie, że ktoś taki chciałby w ogóle z Tobą rozmawiać xd
Ale to i tak lepiej, że podał/a to, niż jakieś "12 rules for life" Jordana Petersona.
@vipcypr8: 12 zasad jest spoko, ale tylko spoko. Taki średniaczek od kogoś baaardzo znanego.
W zasadzie z 3 zasady z książki są ciekawe. Czasem trąci
- Zjeby które oceniają innych na podstawie tego co czytają.
- Ludzie którzy po prostu czytają to co im się podoba i mają #!$%@? na resztę.
Należysz do 1 tego typu benc.
@SpoconaPacha: O tym samym o czym rozmawia się z Tobą, osobą która uważa się za freethinkera i wielkiego czytelnika bo lubuje się w tybetańskich manuskryptach ¯\_(ツ)_/¯. To, że lubisz nikomu nieznaną poezje śpiewaną
napisaną przez niszowego XVIII wiecznego Chorwata nie czyni Cię ani trochę lepszą
@Urajah: +1
Od połowy już mi się ciężko to czytało, przebrnąłem dla samego przeczytania. Za dużo odbiegających od głównego tematu rozważań na podstawie najpopularniejszej książki tej cywilizacji.
@SpoconaPacha: aż się zacząłem zastanawiać do jakiej książki można by się tak nie #!$%@?ć, Wyspa Skarbów? Lol, dzieciak jesteś, nieważne że kodyfikowała ona popularne wyobrażenia o piratach. Oddział chorych na raka? Pozujesz na intelektualistę. Samowar? Uuu, niszowa rosyjska literatura, ale jesteś alternatywny. Ja, Klaudiusz? A co ty, nie możesz czytać
" - Ostatnio wzięłam się za czytanie.
- O, a podaj jakiś fajny tytuł z ostatnio przeczytanych?
- 50 twarzy greya"
facepalm (づ•﹏•)づ
Sam niestety uczestniczyłem w tym dialogu. I wątpię żeby tylko mi się taki przytrafił;/ Ale przynajmniej coś jednak zdarzy się przeczytać takiej osobie ¯\_(ツ)_/¯