Wpis z mikrobloga

Moderacja usunęła mi posta dosłownie za nic xD. Bo powód "inne" ciężko inaczej traktować. Jak ktoś jest ciekawy to był tam po prostu taki mem: https://themighty.com/wp-content/uploads/2017/01/Meme-Depression-938x1024.jpg.

Dobrze wiedzieć, że nie można skrytykować niedziałających kapsułek co przepisuje psychiatria, bo przecież to zaburza światopogląd, że cokolwiek ci jest to trzeba na słynną terapię i do psychiatrii, a jak nie działa to na pewno twoja wina albo kłamiesz, bo to niemożliwe ( ͡° ͜ʖ ͡°).

#psychoterapia #psychiatria #przegryw #bekazpsychiatrii #bekazmoderacji #ssri #psychologia
Kamilo67 - Moderacja usunęła mi posta dosłownie za nic xD. Bo powód "inne" ciężko ina...

źródło: comment_1664804169VTT2esp3kSsSykn00uNEGr.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zioom: Tak przejrzałem twój profil i oczywiście jakieś post, gdzie mącisz człowiekowi w głowie, że farmakoterapia jest super i nie jest jak placebo xD. Dobrze, że ja byłem u 4 psychiatrów i cokolwiek mi pomogły te ich pastyleczki xD. Jak czyjeś posty usuwać to wasze, bo to zwykłe szurostwo.
  • Odpowiedz
@Kamilo67 dobieranie jakichkolwiek tabletek do brania na stałe jest trudne, a leki na depresje SSRI lub SNRI są najczęściej przepisywane na poczatku leczenia u kazdego psychiatry (zmieniajac psychiatre dostaniesz znów lek z tej samej grupy), ale jeśli nie działają to trzeba to komunikować lekarzowi, bo może się okazać, że w potrzebujesz leków z innej grupy lub masz jakieś niedobory innych substancji, witamin czy minerałów w organizmie przez co przyswajalność jakichkolwiek leków
  • Odpowiedz