Aktywne Wpisy
Najlepszymi anty-marksistami są byli marksiści; byłam długi czas komunistką i nie ma niczego czym bym bardziej gardziła; dokładnie wiem o co w tym chodzi i nie da się osiągnąć takiej jasności jeżeli się kiedyś przez to bagno nie przeszło;
interesowałaby kogoś seria wpisów na temat socjalizmu, trochę bardziej z wewnątrz?
#antykapitalizm #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #revoltagainsthemodernworld
interesowałaby kogoś seria wpisów na temat socjalizmu, trochę bardziej z wewnątrz?
#antykapitalizm #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #revoltagainsthemodernworld
Wchodzisz do restauracji i widzisz tę dziewczynę siedzącą samotnie przy stole. Co robisz?
#pytanie #glupiewykopowezabawy #heheszki #ladnapani #podrywajzwykopem
#pytanie #glupiewykopowezabawy #heheszki #ladnapani #podrywajzwykopem
@TakiTaki: @lexico: @CandyToy: @Jah00: @spiegelglas: @Pozytywny_gosc: @Pralko-suszarka: @600GSX-R: @Dejw983: @Towarzysz_Pawulon @spiegelglas @KrolRyszardWspanialy @zielonedrzewko @asyn34 @michal-ciesiel1 @TomiEn9 @Blomex @Espance
Użytkownik @lkubax: i jego "życie a la chad" to zwykły fejk. Najzwyklejszy.
Nie dajcie się nabrać. To konto to ściema.
Według swoich własnych wpisów ponad tydzień temu był w Wawie, i szukał lasek na tinderze, a na relacjach insta (według nicku profilu, który podał) siedział na wakacjach w Turcji xD
Zdjęcia też się nie zgadzają. Możliwe że właściciel tego konta nawet nie wie że robi za "gwiazdę" na wypoku.
Co więcej, jakiś tydzień temu napisałem mu na priv żeby wysłał zdjęcie jak np. trzyma w ręku szczoteczkę do zębów albo dezodorant - takiego zdjęcia już wysłać nie potrafi. A do tego zablokował mi możliwość komentowania jego wpisów i znalezisk XDD
Ale co tam, niech ma pożywkę. Widać ze to drugi Janusz_Pol, samiec albo inny fejk, których było pełno na wypoku.
Na 99% to ten sam użytkownik, i zapewne jest grubym, brzydkim pryszczatym przegrywem, który ładne dziewczyny widział co najwyżej w internecie.
Oznaczam poniższymi hasztagami żeby dotarło do jak największej ilości osób.
#chad #tinder #p0lka #blackpill #rozowepaski
Kurde ja złapałem zarzutke i postanowiłem robić brzuch XD
Komentarz usunięty przez autora
Pisać, obserwować
@girlsjustwannahavefun: kuba44_xx
To jego profil podobno. Ale niewiele się zgadza z tym co pisał tu na wypoku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Towarzysz_Pawulon: Brzuch? Dbanie o siebie dobra rzecz, ale nie licz że dzięki kracie na brzuchu będziesz miał setki zaproszeń na tinderze. No i taki 6-pak to się nie zrobi w tydzień a w kilka miesięcy.
Przede wszystkim, chad nie musi się dowartościowywać na wykopie,a zwłaszcza na tagach typu przegryw czy blackpill
btw ten profil na podpiętego snapa z nickiem 99' czyli ma 23 lata a nie 21
Akurat ja dobrze o tym wiem bo jestem sterydziarzem który na samą klatę zaruchał na tinderze
Na siłownie chodzą, mięśnie ćwiczą i laski z tindera ruchają. I jeszcze na wypoku śmio się udzielać.
Zaraz zrobimy research czy aby też nie fejk-konta. ( ͡º ͜ʖ͡º)