Aktywne Wpisy

Uuroboros +4
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

Twoja_tata +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#motoryzacja #kiciochpyta #ankieta #prawojazdy #glupiewykopowezabawy
źródło: comment_16641761957o5iruxPar7IlvnUfVtnYU.jpg
PobierzNiestety duża część kierowców w takiej sytuacji po prostu zjeżdża na lewy pas bez sprawdzania czy mogą i wloką się 90kmh przez następne kilkaset metrów - już nie raz musiałem prawie awaryjnie hamować przez
uciec na lewo? ale tam jadą szybko i bezpiecznie krawaciarze w Skodach
zatrzymać się, zwolnić? to mi wjedzie w dupsko HRówka w oplu (╯°□°)╯
@SzubiDubiDu: i to jest właśnie problem polskich dróg - brak kultury jazdy. Jeśli nic nie przeszkadza nam we wpuszczeniu kogoś kto wjeżdża na autostradę, to dlaczego tego nie zrobić? Oczywiście jeśli nie ma takiej możliwości, no to zostajesz na swoim pasie 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
@SzubiDubiDu:
C. Zjeżdżam na lewy aby było mu łatwiej się włączyć, a debil za mną dalej jedzie prawym, więc mój manewr nie miał sensu. (╯︵╰,)
Bo jak dla mnie to to zależy od tego czy coś jedzie lewym pasem, jak szybko jedzie, jak szybko jedzie pojazd na pasie rozbiegowym, jakie jest położenie mojego pojazdu względem pojazdu na pasie rozbiegowym i jeszcze całej masie szczegółów które mogą mieć
W Niemczech są chyba nawet znaki sugerujące jazdę jak A.
Tylko w Polsce wieśniaki dalej w lesie xD