Wpis z mikrobloga

@limakzsuetam: ja tam miałbym to w dupie - cieszyłoby mnie jawne przyznanie się do porażki przez fiutina. Użycie atomu oznaczałoby, że pokonało ich najbiedniejsze państwo w Europie ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@limakzsuetam: nawet gdy Putin wyda taki rozkaz to są duże szanse, że nie zostanie on wykonany, a to będzie jego ostatni rozkaz w życiu. Dlatego go nie wyda, bo wie, że nie wydaje się rozkazów o których z góry wiadomo, że nie zostaną wykonane.
  • Odpowiedz
@limakzsuetam: ja tam miałbym to w dupie - cieszyłoby mnie jawne przyznanie się do porażki przez fiutina. Użycie atomu oznaczałoby, że pokonało ich najbiedniejsze państwo w Europie ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

@Niukron: A cieszy Cię jawne przyznanie do porażki zdobycia Kijowa w 3 dni? Kiedy 7 miesięcy po rozpoczęciu wojny musi korzystać z rezerw i ogłaszać mobilizację?
To też
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
ja to się nie znam, ale to nie jest tak, że kacapy mają technologię jądrową z zimnej wojny i jakby nawet nacisnęli guzik, to NATO by te głowice zdjęło nad ich głowami zanim by zdążyły porządnie wystartować?
  • Odpowiedz
@JerzyDabczak: nie do końca - w końcu ich rakiety latają i w jakichś 70% jednak osiągają (mniej więcej) cel, a sama dokładność nie jest dość ważna przy broni jądrowej, bo co za różnica czy jebnie 500m dalej?
Still, USA na pewno mają zabawki o których nie wiemy, mają wabiki iskanderów, które rosjanie podarowali w gratisie ukraińcom i na pewno sporo takich celów mogliby strącić. Mówię tutaj o pociskach mniejszego zasięgu,
  • Odpowiedz