Wpis z mikrobloga

@Gawol_1: Chinska marka premium podobno. Mialem ich 4 albo 5 kompletow. Glownie wielosezony, zimowek chyba jeden. Tak jak @olito: mowi fajnie gryza snieg, co najwazniejsze jak na tania opone to po 20-30tys km nie zaczynaja huczec tylko caly czas sa takiej samej glosnosci jak nowe.
  • Odpowiedz
Sunfull

@kapitan_knur: Ta marka powinna być nielegalna i zakaz sprzedaży. U mnie w pracy na służbowych były takie.. zabójstwo i to dosłownie. Jedna z najgorszych opon z jakimi miałem do czynienia, a przejeździłem sporo. Niżej były w zasadzie tylko nalewki.
  • Odpowiedz
@kapitan_knur: Jeszcze hifly podobny poziom co sunfull. To nie jest opona do spokojnej jazdy tylko jest niebezpieczna i powinna być zakazana.
Z chińczyków to możliwe zimówki to są trójkąty. Triangle, da się na tym jeździc ale jest słabo i trzeba ogarniać, nie mniej na pewno klasa wyżej niż sunfulle. Austony z kolei z chińczyków są ok, ale na niskie przebiegi bo po 15K w pracy straciły właściowości i przestały kleić.

@Gawol_1:
Ogólnie wcale chińczyków nie polecam i nie brałbym na Twoim miejscu. Już lepiej kupić u----i premium. 140KM to też nie kij w dmuchał a różową chyba lubisz, czy chcesz aby się r-------a?
Komorany jedne ujeżdżałem w zeszła zimę, na trasie gdzie zamiecie były, białe drogi z pól i kleiły, zadowolony byłem.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@r5678: zasadniczo u----i zimowe to chyba też nie jest dobre wyjście gdzie w zimowych liczy sie twardość gumy a z wiekiem wiadomo jak jest.

Chyba padnie na Dębice frigo hp2.
  • Odpowiedz